Prima discuție pe care Prințul Harry a avut-o cu fratele și cu tatăl său de la lansarea interviului controversat

Chiar dacă primul pas a fost făcut, o sursă apropiată a Ducilor de Sussex a declarat că discuția pe care Prințul Harry a avut-o cu fratele și cu tatăl său nu a fost una productivă.

Prima discuție pe care Prințul Harry a avut-o cu fratele și cu tatăl său de la lansarea interviului controversat

Prințul Harry nu a vorbit cu familia sa imediat după interviul exploziv pe care el și soția sa, Meghan Markle, i l-au oferit lui Oprah. Însă, se pare că Ducele de Sussex a avut prima conversație cu Prințul William și cu Prințul Charles în acest weekend. Vestea a fost dată de Gayle King, una dintre amicele lui Meghan Markle.

„Ei bine, nu încerc să creez o știre, dar chiar i-am sunat pentru a vedea cum se simt, și este adevărat, Harry a vorbit cu fratele său și a vorbit și cu tatăl lui. Am înțeles că acele conversații nu au fost productive. Dar se bucură cel puțin că au început o discuție. Cred că ceea ce încă îi deranjează este că Palatul continuă să spună că vor să  rezolve problema în mod privat, dar cu toate astea cred aceste povești false, defăimătoare la adresa lui Meghan., a declarat Gayle King pentru emisiunea CBS This Morning.

Aceasta a adăugat și că niciunul dintre membrii familiei nu a vorbit încă cu Meghan Markle.

„Cred că este frustrant pentru ei să vadă că s-a creat o discuție rasială în jurul familiei regale, când singurul lucru pe care și l-au dorit a fost ca membrii familiei să intervină și să spună presei să se oprească cu poveștile nedrepte, inexacte, false, care cu siguranță au o conotație rasială.” a continuat King.

„Dar amândoi vor să treacă peste asta și amândoi vor ca familia să se vindece. La capătul zilei este vorba despre familia lui Harry.”, a concluzionat prietena lui Meghan.

Deși nici Harry și nici Meghan nu au dezvăluit ce membru al familiei regale a făcut comentariile rasiste, Ducele de Sussex a vrut să transmită prin intermediul lui Oprah că nu este vorba de Regina Elisabeta a II-a sau de Prințul Philip.

Chiar Oprah a făcut această mărturisire în timpul unui interviu pe care l-a acordat emisiunii CBS This Morning.

„A vrut să se asigure că știu și că o să o spun dacă am ocazia. Nici bunica și nici bunicul său nu au luat parte la acele conversații. Nu mi-a spus cine a participat la acele conversații. După cum puteți vedea, am încercat să obțin acest răspuns, atât în fața camerelor, cât și în spatele lor”, a declarat Oprah.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a, prima reacție după declarațiile surprinzătoare făcute de Meghan Markle și Prințul Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people