O postare mai veche a lui Meghan Markle face înconjurul lumii și contrazice declarațiile ei din interviul cu Oprah

Ceva ce Meghan a scris pe blog acum șapte ani contrazice afirmațiile ei recente din interviul acordat lui Oprah Winfrey.

O postare mai veche a lui Meghan Markle face înconjurul lumii și contrazice declarațiile ei din interviul cu Oprah

Meghan Markle i-a spus lui Oprah Winfrey că nu s-a gândit niciodată cum ar fi să se căsătorească cu un prinț. Afirmația ei, scrie Page Six, este contrazisă de o postare mai veche de pe blogul propriu, în care Meghan a scris nu numai despre visul de a deveni o prințesă, pe care l-a avut probabil, la un moment dat, orice fată, ci și despre nunta cumnatei ei, Kate Middleton.

„Fetițele visează să fie prințese. Eu, una, vorbeam despre puternica prințesă She-Ra,” a mărturisit Ducesa de Sussex în 2014.

„Pentru aceia dintre voi care nu sunt familiarizați cu referințele din anii ’80, She-Ra este sora geamănă a lui He-Man și o rebelă regală cu sabie, cunoscută pentru puterea sa,” a scris Markle atunci, adăugând că fantezia ei este departe de o Cenușăreasă.

În postare, Meghan a făcut referire și la ceremonia și fastul care caracterizaseră nunta lui William și Kate Middleton, care avusese loc cu trei ani mai devreme. „Femeile tind să își amintească de fanteziile din copilărie. Uitați-vă la fastul și circumstanțele în care a avut loc nunta regală și la nesfârșitele conversații despre Prințesa Kate”.

Deși fosta actriță a susținut că nu știa nimic despre familia regală britanică înainte de a ajunge să facă parte din ea, felul în care scrie despre aceasta arată că stilul somptuos de viață, cu toate dezavantajele lui, nu avea cum să-i fie complet străin.  

Potrivit Express UK, nunta lui Harry cu Meghan Markle a costat nu mai puțin de 32 milioane de lire, cei mai mulți bani fiind cheltuiți pe securitate, mai exact, 30 de milioane de lire, o sumă motivată de creșterea numărului de atentate teroriste din acea perioadă. Cifrele arată că 1.5 milioane de lire au fost cheltuite pe departamentul digital, cultură, media și sport. La ceremonia din timpul zilei, Ducesa a purtat o creație Clare Waight Keller, în valoare de 390.000 de lire, în timp ce rochia lui Kate Middleton a costat 250.000 de lire.

Citește și:

Familia regală susține răspunsul Prințului William la acuzațiile de rasism lansate de Harry și Meghan

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people