Prima declarație a familiei actriței Naya Rivera după ce aceasta a murit înecată

Familia actriței Naya Rivera a dat publicității prima declarație după ce vedeta a fost declarată decedată și s-a stabilit oficial cauza morții.

Prima declarație a familiei actriței Naya Rivera după ce aceasta a murit înecată

Familia actriței Naya Rivera a dat publicității prima declarație după ce vedeta a fost declarată decedată la vârsta de 33 de ani în urma unui tragic accident, după ce s-a înecat.

„Suntem foarte recunoscători pentru valul de dragoste și rugăciuni pentru Naya, Josey și familia noastră, din ultima săptămână. În timp ce plângem pierderea frumoasei noastre legende, suntem binecuvântați să îi onorăm moștenirea nemuritoare și spiritul ei hipnotic. Naya a fost un talent extraordinar, dar a fost o persoană și mai uimitoare, mamă, fiică și soră”, se arată în declarație.

Familia actriței a ținut să își arate recunoștința și față de autoritățile care au căutat-o pe vedetă timp de 6 zile și au făcut tot ce au putut pentru a o găsi.

„Mulțumim femeilor și bărbaților de la Departamentele de șerifi de la Ventura, Tulare și San Luis Obispo pentru dedicarea lor și eforturile necontenite de a o găsi pe Naya. Ne exprimăm recunoștința nețărmurită și laudele pentru eroina care a găsit-o. Mulțumim prietenilor ei, colegilor și fanilor pentru susținerea constantă. Raiul a câștigat îngerul nostru jucăuș. Vă rugăm respectuos să ne respectați intimitatea în timpul acestor momente dificile”, se încheie declarația făcută de familia regretatei actrițe prin reprezentantul oficial al vedetei.

Cauza decesului actriței Naya Rivera a fost stabilită la o zi după ce vedeta din serialul Glee a fost declarată decedată de către autorități, corpul ei fiind recuperat din apele Lacului Piru.

După efectuarea autopsiei, autoritățile medicale de la The Ventura County Medical Examiner au confirmat identitatea actriței, precizând că, într-adevăr, corpul recuperat din Lacul Piru este al vedetei și au stabilit că decesul a survenit în urma unui înec accidental.

„Rezultatele autopsiei confirmă înecul și starea în care a fost găsit corpul coincide cu cea a momentului în care ea a fost dată dispărută”, se mai arată în actele obținute de E! News. „În cadrul autopsiei nu au fost identificate răni sau alte procese cauzatoare de moarte. Nu există niciun semn, atât din investigație cât și din autopsie, a faptului că drogurile sau alcoolul ar fi jucat vreun rol în acest deces”.

Pe 8 iulie actrița Naya Rivera a fost dată dispărută de autoritățile din Ventura, California, după ce fiul ei a fost găsit singur într-o barcă ce plutea pe Lacul Piru. Șeriful din Ventura County a declarat că actrița în vârstă de 33 de ani, devenită celebră după rolul din serialul Glee, a închiriat o barcă pentru ea și fiul ei pentru o plimbare pe Lacul Piru. Autoritățile precizează că actrița a închiriat barca pe 8 iulie în jurul orei 13, iar trei ore mai târziu, fiul ei, Josey, în vârstă de 4 ani, a fost găsit singur în barcă.

Citește și:
Actrița Kelly Preston a murit de cancer la sân la 57 de ani

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people