Posibilul motiv pentru care Meghan Markle nu ar vrea să rămână însărcinată în lunile următoare

Încă din ziua nunții regale, în luna mai a acestui an, fanii din întreaga lume s-au întrebat dacă Prințul Harry și Meghan Markle plănuiesc să aibă copii în viitorul cât mai apropiat.

Posibilul motiv pentru care Meghan Markle nu ar vrea să rămână însărcinată în lunile următoare

Deși Ducele și Ducesa de Sussex au încercat să nu dezvăluie acest aspect intim al vieții lor, ar putea fi, totuși, un motiv întemeiat pentru care Meghan nu s-ar grăbi să rămână însărcinată. Potrivit Express, având în vedere că Meghan va începe primul său tur regal în luna octombrie, ea ar putea să amâne decizia, până când aceste călătorii vor lua sfârșit.

În lunile ce urmează, Meghan îl va însoți pe Prințul Harry la Jocurile Invictus din Sydney, în intervalul 20-27 octombrie, și vor vizita, în consecință, Australia, Fiji, Regatul Tonga și Noua Zeelandă, ceea ce înseamnă că Ducele și Ducesa vor avea un program destul de încărcat pentru sfârșitul acestui an.

Express continuă prin a preciza că fosta actriță din Suits „ar prefera să evite toate efectele secundare pe care femeile însărcinate le întâmpină atunci când călătoresc”.

Deși este incert dacă Prințul Harry și Meghan plănuiesc să includă sau nu în programul lor încărcat decizia de a avea un copil, știm cu siguranță că cei doi își doresc o familie împreună.

În luna noiembrie a anului trecut, după ce logodna a fost anunțată public, Harry și Meghan au fost intervievați de BBC în legătură cu relația lor. Întrebați dacă plănuiesc să înceapă o familie curând, Harry a răspuns foarte repede „Nu, deocamdată nu, dar sperăm că se va întâmpla în viitorul apropiat'.

Citește și:
Prințul Harry își vinde mașina, iar fanii cred că el și Meghan vor avea copii în curând

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people