Prințul Harry își vinde mașina, iar fanii cred că el și Meghan vor avea copii în curând

Prințul Harry își vinde mașina, un Audi RS6 Avant din 2017, care deja a fost lansat pe piață, la Overton Prestige în Derbyshire și a cărei preț urcă la 71.900 de lire.

Prințul Harry își vinde mașina, iar fanii cred că el și Meghan vor avea copii în curând

Probabil recunoașteți automobilul de la nunta Pippei Middleton din luna mai, anul trecut. Prințul Harry a fost văzut plecând de la ceremonie pentru a se reîntoarce la recepție, alături de Meghan Markle.

https://www.instagram.com/p/BUW3MWuAMPE/?utm_source=ig_embed

Declarația lui Erin Baker, directorul editorial de la Auto Trader i-a pus pe gânduri pe toți cei care au aflat despre intenția lui Harry. „Un model Audi RS6 Avant din 2017 cu un kilometraj scăzut ne face să ne întrebăm de ce Prințul o vinde atât de repede?..Poate că este în căutarea uneia mai încăpătoare, pentru familie”. În acest moment, este neclar dacă vreun membru al familiei regale i-a dezvăluit lui Baker acea informație.

Cu toate acestea, fanii (inclusiv Erin Baker) continuă să facă presupuneri în ceea ce privește un posibil viitor copil al Ducelui și Ducesei de Sussex. Speculațiile au fost cu atât mai mari după ce Harry și Meghan au fost văzuți în compania mai multor copii în timpul vizitei oficiale din Irlanda, luna trecută.

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle în vizită oficială în Irlanda

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people