Prințul Harry și Meghan Markle în vizită oficială în Irlanda

Prințul Harry și Meghan Markle au începutul turul oficial în Irlanda. Aceasta este prima lor vizită oficială în calitate de Duce și Ducesă de Sussex.

Prințul Harry și Meghan Markle au ajuns ieri în Irlanda pentru primul tur regal. Cei doi vor vizita timp de două zile această țară, iar programul lor se anunță a fi unul încarcat.

Meghan Markle a sosit într-un costum verde Givenchy și a purtat o geantă Strathberry. Prințul Harry a purtat o cravată verde, asortându-se astfel cu ținuta lui Meghan.

Cei doi au avut ieri o întâlnire cu Leo Varadkar, prim-ministrul Irlandei, la Ambasada Britanică. Ulterior, Prințul Harry și Meghan Markle au participat la un garden party organizat la Glenciarn House, reședința ambasadorului britanic în Dublin. Pentru acest eveniment Ducesa de Sussex a ales o rochie neagră Emilia Wickstead, designerul care ar fi declarat că rochia de mireasă purtată de Meghan ar fi fost o copie a creațiilor sale.

Astăzi Prințul Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu Președintele Michael D. Higgins și soția acestuia, Sabina Coyne. De data aceasta Ducesa de Sussex a ales o rochie gri, creată de bunul ei prieten, Roland Mouret.

Citește și:
De ce sunt atât de diferite primele luni ale lui Kate Middleton și Meghan Markle în familia regală față de cele ale Prințesei Diana?

Foto: Hepta, Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people