Plecarea neașteptată a lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Cu cine a fost înlocuit juratul

Mihai Bendeac a decis să reunțe la locul de la masa juriului „IUmor”, echipa de la Antena 1 înlocuindu-l cu o altă vedetă a postului TV.

Plecarea neașteptată a lui Mihai Bendeac de la Antena 1. Cu cine a fost înlocuit juratul

Mihai Bendeac este printre cei mai cunoscuți actori de la noi și îndrăgit de publicul larg. Dincolo de prestațiile sale de pe scena teatrului, artistul a fost văzut sezoane la rând la masa juriului de la Antena 1, emisiunea „IUmor” fiind printre cele mai mari proiecte ale sale. Cu toate acestea, Bendeac a decis să părăsească echipa.

Mihai Bendeac, înlocuit la „IUmor”

Plecarea neașteptată a lui Mihai Bendeac din show-ul „IUmor i-a luat prin surprindere pe fani. Se pare că actorul a decis să renunțe la rolul lui de la masa juriului de la Antena 1, acesta fiind acum înlocuit cu o altă vedetă a postului de televiziune.

Potrivit CANCAN.ro, Mihai Bendeac a refuzat să se mai prezinte la filmările pentru „IUmor”, după ce și-ar fi exprimat dorința de a se retrage de la masa juriului. În urma acestui fapt, Antena 1 a anunțat oficial înlocuirea actorului cu un comediant cunoscut, fiind vorba despre Costel Bojog. Deși acesta mai este jurat într-o altă emisiune de la același post TV, Costel a acceptat și locul de la masa juriului „IUmor”.

Anunțul oficial a fost făcut în trailer-ul emisiunii postat pe Antena Play: „Doamnelor și domnilor, juratul permanent de acum înainte este… Costel”. Nu este prima dată când Costel ia loc la masa juriului de la celebra emisiune. Recent, acesta a fost invitat special la „IUmor”, spre bucuria publicului său.

Costel Bojog a intrat de ceva timp în echipa de la Antena 1, fiind deja jurat în cadrul emisiunii „Stand Up Revolution”, alături de Teo, Vio și Dan Badea. Ulterior, acesta a fost invitat într-unul dintre episoadele „IUmor” alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, având mare succes.

Mihai Bendeac a fost ani la rând în juriul „IUmor”, iar alături de Delia și Cheloo a format un trio de succes care a captat imediat atenția publicului. După 13 sezoane, actorul a renunțat la poziția sa de jurat și a părăsit echipa Antena 1.

Citește și:
Theo Rose, declarații inedite despre relația cu Anghel Damian și viața lor de cuplu: „Nu purtăm în spatele nostru o vină'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people