Mare surpriză pentru fanii emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Anunțul oficial

Fanii emisiunii „iUmor”, difuzată de Antena 1, au primit azi o veste extraordinară.

Mare surpriză pentru fanii emisiunii „iUmor” de la Antena 1. Anunțul oficial

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.3 milioane de abonați la canalul de YouTube care „gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților care au făcut senzație pe scenă, revine cu cel de-al 12-lea sezon, începând din 11 februarie, de la 20:30, la Antena 1.

Noutatea celui mai nou sezon iUmor va fi prezența unui jurat-surpriză care i se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent.

Așteptarea a luat sfârșit. iUmor 12 se anunță a fi un sezon complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, mult așteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.

Noua formulă a juriului i-a luat prin surprindere și pe cei doi prezentatori, Șerban Copoț declarând: „Patru jurați. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileală specifică iUmor la care să râzi ținându-te de burtă.”

Pentru cel de-al 12-lea sezon, Delia, Cheloo, Mihai Bendeac și juratul surpriză al fiecărei ediții se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Personajele istorice și invitații speciali nu vor lipsi nici din acest nou sezon și vor demonstra din nou că umorul nu are limite.

Citește și:
Oficial: Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive. Când începe emisiunea

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people