Oficial: Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive. Când începe emisiunea

Numărătoarea inversă pentru premiera Chefi fără limite a început.

Oficial: Chefi fără limite, premieră cu 3 ediții consecutive. Când începe emisiunea

Chefi fără limite, noul format de adventure-cooking show, primul din România, debutează la Antena 1 cu 3 ediții consecutive care se vor difuza duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30.

Chefi fără limite, show-ul care combină într-un mod spectaculos gătitul cu călătoriile și aventura, va oferi telespectatorilor un spectacol gastronomic, asezonat cu destinații elene superbe și situații pline de suspans și adrenalină.

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu sunt protagoniștii acestui format, iar îndrăgiții chefi vor coordona fiecare câte o echipă, miza fiind aceea de a demonstra că un bucătar pasionat se poate descurca în orice condiții și că își poate depăși limitele. Departe de confortul unei bucătării, fără cămări bine aprovizonate, chefii și concurenții vor fi nevoiți de multe ori să își procure singuri ingredintele sau ustensilele, iar misiunile vor duce întreaga competiție la un alt nivel. Cei trei chefi vor fi și ei nevoiți să iasă din bucătărie și să se alăture concurenților pentru ca echipa lor să iasă căștigătoare în anumite confruntări.

Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, este cea care îi va coordona și le va fi alături chefilor și concurenților în această aventură.

Chef Iosif Ștefănescu și Marius Tudosiei sunt co-prezentatorii Chefi fără limite. În vreme ce chef Iosif Ștefănescu se va asigura că chefii respectă indicațiile fiecărei misiuni, Marius Tudosiei va aduce în prim plan partea gastronomică a Greciei.

Chefi fără limite va fi difuzat de 3 ori pe săptămână, la Antena 1, dezvăluindu-le telespectatorilor rețete tradiționale, preparate originale cu savoare elenă, locuri superbe și aventură cât cuprinde. Marea premieră a show-ului poate fi urmărită duminică, 20 februarie de la ora 20:00, luni și marți, 21 și 22 februarie, de la 20:30.

Citește și:
Naomi Hedman, partenera lui Florin Ristei, dezvăluie cum s-a adaptat în România

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people