Părerea surprinzătoare a Prințului Philip despre interviul dat de Harry și Meghan lui Oprah

A ieșit la iveală ce credea Prințul Philip despre controversatul interviu acordat de nepotul său lui Oprah.

Părerea surprinzătoare a Prințului Philip despre interviul dat de Harry și Meghan lui Oprah

Potrivit publicației The Daily Mail, Prințul Philip considera că a fost o nebunie din partea lui Harry să-i acorde un interviu lui Oprah Winfrey.

Informațiile vin de la biograful Prințului, Gyles Brandreth, pe fondul unei tăceri ale surselor oficiale privind reacția ducelui de Edingburgh la interviu.

Ducele a regretat, de asemenea, susține Brandreth, decizia nepotului său de a renunța la îndatoririle regale și de a se muta în SUA. „Philip făcea treaba de 64 de ani,” a spus el. „Harry abia reușise 30 de luni. Ducele de Edinburgh nu a fost încântat, și nici nu a crezut că Harry și Meghan fac ceea ce trebuie, fie pentru țară, fie pentru ei înșiși.”

Dar Philip a înțeles până la urmă relația dificilă a lui Harry cu presa și a susținut dorința acestuia de a face lucrurile în felul său. „Mi-a spus: Oamenii trebuie să-și ducă viața așa cum cred ei cel mai bine,” a declarat Brandreth.

El a adăugat: „Știu de la cineva apropiat că a crezut că interviul lui Meghan și Harry cu Oprah Winfrey este o nebunie și că nu ar cădea bine. Nu am fost surprins, pentru că exact așa mi-a descris interviurile TV personale acordate de prințul Charles și Diana, prințesa de Wales, în anii ’90.

Multe voci au susținut că a fost insensibil din partea ducilor de Sussex să difuzeze interviul în timp ce Philip era grav bolnav. Dar Brandreth nu crede că bătrânul consort arunca această vină asupra lor: „Faptul că interviul lui Meghan și Harry a fost difuzat în timp ce Philip era în spital nu l-a deranjat. Ceea ce l-a îngrijorat a fost preocuparea cuplului pentru propriile lor probleme și disponibilitatea lor de a vorbi despre ele în public. ‘Oferă interviuri TV prin toate mijloacele’, spunea el, ‘dar nu vorbi despre tine’. Aceasta a fost una dintre regulile sale. Știu că a împărtășit-o copiilor săi. Îmi imaginez că a împărtășit-o și cu nepoții săi.”

Palatul Buckingham a confirmat că Harry va participa la înmormântarea de sâmbătă, prima vizită pe care o face familiei sale în mai bine de un an. Meghan nu va lua parte la ceremonie din cauza sarcinii avansate, a transmis un purtător de cuvânt al cuplului.

Fostul prim-ministru Sir John Major a declarat pentru BBC că speră că înmormântarea se va dovedi „o oportunitate ideală” pentru a vindeca ruptura.

Citește și:

Ce mesaj au transmis Prințul Harry şi Meghan Markle după decesul Prințului Philip

Foto: Arhiva ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people