Oamenii o hărțuiesc pe Simona Halep pentru că a avut Covid-19

Sute de persoane o hărțuiesc pe Simona Halep și îi adresează injurii pe conturile de socializare, după ce sportiva a postat o imagine cu medicii de la Matei Balș care au supravegheat-o cât a avut Covid-19.

Oamenii o hărțuiesc pe Simona Halep pentru că a avut Covid-19

Sute de oameni o hărțuiesc pe Simona Halep pentru că a vorbit despre diagnosticul său cu Covid-19, în secțiunile de comentarii de pe paginile sale de socializare. Campioana româncă, aflată în acest moment pe locul al doilea în clasamentul WTA, și-a făcut public diagnosticul pe 31 octombrie. La câteva zile după, aceasta a postat, tot pe rețelele sociale, un update în care își ținea fanii la curent cu starea de sănătate, spunând că se simte bine și nu a avut decât simtome ușoare. Câteva zile mai târziu, Halep a anunțat că s-a recuperat complet.

O ultimă imagine postată de aceasta o înfățișează alături de un grup de medici purtând echipament de protecție, pe holurile spitalului Matei Balș din Capitală. Imaginea este însoțită de un text în care tenismena le mulțumește medicilor pentru eforturi, și, deși poate părea un gest firesc de făcut din partea unei persoane care tocmai ce a anunțat că a trecut cu bine peste o boală cu potențial mare de agravare, fotografia a stârnit o furtună de comentarii negative. O parte dintre (acum foștii) fani o hărțuiesc pe Simona Halep pentru această postare, fie reproșându-i că s-a vândut pe câteva mii de euro pentru a declara că s-a infectat cu coronavirus, fie pentru că a pozat în haine de stradă alături de medici, că s-a dat de partea masonilor sau că încurajează dictatura. Da, ai citit bine, la asta s-a ajuns.

Oricum, mare parte dintre cei care o hărțuiesc pe Simona Halep par să favorizeze teoria conspirației conform căreia pacienții, mai cu seamă cei celebri, sunt plătiți ca să își declare diagnosticul – presupusul tarif ajungând la câteva mii de euro.

„Păcat! Îmi erai simpatică, dar m-ai dezamăgit. Știu că ai făcut bani, e meritul tău, dar să iei partea la mascarada covid… Trist”, îi spune un fan. „A luat câteva mii de euro. Nu-s de colea, măcar plătește menajera câteva luni, până începe să joace”, argumentează un altul. Un alt fan pune ironic „o întrebare simplă: cât a fost tainul?”. „Bravo, Simona! Tu mai lipseai, ca simbol național, să le faci reclamă. Ce sumă ți-au oferit să minți o lume întreagă? Păcat”, remarcă altcineva. Desigur, nu lipsesc nici cei care o amenință pe sportivă cu un unfollow („Stai că îți dau unfollow. Acum că te-ai vindecat de Covid, sper că te-ai vindecat și de bani”) sau care declară că și-au pierdut respectul pentru ea („Doamne! Și tu ai picat în plasa lor? Te-am admirat, dar mi-a trecut”, sau „Penibil! Ziceai ca nu ai stat deloc în spital! Ai mers doar pt poza? Ca imagine ai dat o palma la toată cariera ta!”, sau „Nu îți mai ajung banii de ai acceptat kktul asta, sa faci jocul dictaturii Iohaniste?! Aveam un respect mare pentru tine…retine: AVEAM!!!”). Și, firește, nu au putut lipsi din dezbatere referirile la masonerie: „Nu le face JOCURILE la Masonii ăștia,tu ai jocurile tale pe terenul de tenis. SĂNĂTATE ȘI MULTĂ BAFTĂ SIMONA HALEP !!!”.

Dar „fanii” nu doar că o hărțuiesc pe Simona Halep, dar nu îi iartă nici pe medicii care s-au pozat alături de ea. Și ei sunt bănuiți că își vând corectitudinea profesională, după cum se revoltă un fan care nu înțelege pentru ce eforturi mulțumește Halep personalului medical: „Pt care efort ?? Simona !! efortul depus sa omoare oameni in spital pt suma de 2 sau 3 mii de €€ de persoana ????!!!”. Altă persoană are o problemă cu faptul că medicii poartă echipamente de protecție într-un spital Covid-19. „Si noi le mulțumim…dar de ce nu-si arată fețele ? Este echipa adversă? PS. Nu punem botu ‘ la nimic. Game over.”.

„Care este meritul celor 8 costumați extratereștri? Parcă nu există tratament pentru covid! Pentru ce le mulțumești Simona? Că au făcut experimente medicale pe tine? Te-au ajutat să scapi de pozitivitatea testului la fel cum te ajută când câștigi meciurile de tenis! Ar trebui să vezi ce pățesc ăia care merg la spital cu boli adevărate și pe care nu scrie WTA! La ce ați dat like și pentru ce? Simonei sau mascaților?”, spune un alt fan.
„Acesti asa zisi medici din poză ar trebui sancționați. Au timp de poze si mulți bolnavi sunt in stare critică. Foarte multe zâmbete.”, îi transmite un altul.

Citește și:
Cel mai bun vaccin împotriva coronavirusului e gata de aprobare. Ce înseamnă că are o eficiență de 90%?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people