O nuntă ca-n povești: Mark Ronson și Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, s-au căsătorit

Producătorul muzical Mark Ronson și Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, s-au căsătorit după un an de relație.

O nuntă ca-n povești: Mark Ronson și Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, s-au căsătorit

Producătorul muzical multipremiat Mark Ronson a confirmat sâmbătă că el și actrița Grace Gummer, în vârstă de 35 de ani, s-au căsătorit. 

Cu ocazia împlinirii a 46 de ani, Ronson a postat pe Instagram un mesaj plin de afecțiune, îndreptat spre femeia cu care a ales să-și petreacă restul vieții. „Pentru adevărata mea iubire… venită de nicăieri, ai făcut din anul 45 cel mai glorios an din viața mea. Și sunt sigur că mi-a luat 45 de ani să devin bărbatul demn de dragostea ta. Sper să petrec fiecare dintre aceste zile de naștere lângă tine până la ultima mea zi. Și dincolo. Pentru totdeauna și pentru tine ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ (și da, ne-am căsătorit)”, a scris el.

Potrivit Page Six, cei doi nu au vrut să-și asume riscuri și au organizat o ceremonie restrânsă la New York, pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19, varianta delta. Ronson a postat pe Instagram și o fotografie alb-negru de la fericitul eveniment.

Gummer este fiica celebrei actrițe Meryl Streep. Ea și-a început cariera actoricească de mic copil, jucând sub pseudonimul Jane Gray, alături de mama ei, în House of Spirits. Nu i-a luat mult să se decidă că vrea să calce pe urmele lui Streep, așa că și-a urmat studiile la Vassar College și a debutat pe o scenă de teatru în 2008.

Gummer a divorțat în aprilie 2020 de actorul Tay Strathairn. Căsnicia celor doi nu a durat nici măcar un an.

Experții care au analizat imaginile cu piatra prețioasă de pe degetul lui Gummer spun că inelul pe care i l-a oferit Mark Ronson ar putea valora 100.000 de dolari.

Multiplul câștigător de Grammy Mark Ronson nu este nici el la prima căsnicie. Acesta a mai fost căsătorit, între 2011 și 2018, cu actrița franțuzoaică Joséphine de La Baume. Nici el, nici Gummer nu au copii.

Citește și:
Regé-Jean Page, apariție rară alături de iubita lui

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people