O nouă victorie pentru Alina Sorescu în procesul de divorț

Alina Sorescu a câștigat iar în instanță, în procesul de divorț.

O nouă victorie pentru Alina Sorescu în procesul de divorț

În urmă cu o lună Alina Sorescu anunța pe pagina sa de Facebook că a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu. Designerul a cerut instanței ca cele două fiice ale lor, Raisa și Carolina, să locuiască alături de el în contextul în care divorțează de mama lor. Cu toate acestea, artista a câștigat procesul, iar fetițele vor sta împreună cu ea. Ulterior, designerul a introdus o cale de atac, însă nici de această dată nu a câștigat, instanța hotărând ca fiicele cuplului să rămână să locuiască alături de mama lor.

La scurt timp după ce a aflat decizia instanței, Alina Sorescu a publicat un mesaj pe contul ei de Instagram prin care le mulțumește tuturor oamenilor care sunt în această perioadă lângă ea și îi trimit mesaje de susținere.

„Dragii mei, în ultimele săptămâni am primit zeci de mii de mesaje de încurajare din partea voastră. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordați în cea mai sensibilă perioadă din viața mea.
Deși eu am introdus cererea de divorț la începutul anului, separat tatăl a intentat o ordonanță presedințială pentru stabilirea domiciliului fetițelor la el. Prima hotărâre a instanței mi-a fost favorabilă, dar el a introdus cale de atac.
Instanța a respins și apelul pe care el l-a formulat și a decis pentru a doua oară ca fetițele să aibă domiciliul la mine în timpul procesului, care va începe spre sfârșitul anului”, a scris Alina Sorescu pe Instagram.

Invitată zilele trecute în cadrul emisiunii Teo Show, Alina Sorescu a oferit noi detalii despre divorțul de Alexandru Ciucu și a povestit că trece prin momente destul de grele, dar face față situației datorită fetițelor ei.

„Suflețelul meu este încrezător că lucrurile se vor așeza, că așa e viața și cu bune și cu rele. Nu sunt nici prima, nici ultima. Așa se întâmplă în viață, să trecem și prin momente mai puțin plăcute, dar pe care să ni le asumăm demn și să mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”, a declarat artista.

Așa cum mai declarase anterior, Alina Sorescu a ținut să sublinieze că ea este cea care a depus actele de divorț.

„E o perioadă sensibilă pentru că eu am depus actele de divorț. Deocamdată noi vorbim de o ordonanță prin care să fie stabilit domiciuliul fetelor până când se va soluționa acest proces. Lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte, ci în timp. Divorțul nici nu s-a întâmplat încă, e o perioadă lungă”, a completat ea, precizând că nu mai există nicio șansă de împăcare.

Citește și:
Schimbări majore la Vocea României! Cine sunt cei 5 antrenori ai sezonului 10

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people