O nouă surpriză pentru fanii Bridgerton! Anunțul făcut chiar de Valentine’s Day

Bridgerton revine cu un al doilea sezon pe 25 martie 2022.

O nouă surpriză pentru fanii Bridgerton! Anunțul făcut chiar de Valentine's Day

Netflix și Shondaland au găzduit de Valentine’s Day un eveniment global pentru fanii Bridgerton înainte de viitoarea premieră din 25 martie. Scriitoarea Julia Quinn s-a alăturat actrițelor Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Simone Ashley (Kate Sharma), Charithra Chandran (Edwina Sharma) și Golda Rosheuvel (Regina Charlotte), întâlnirea fiind moderată de Ariana Romero.

Discuția care a avut loc de Ziua Îndrăgostiților s-a axat pe popularitatea și succesul primului sezon, personajele noi, dar și ceea ce urmează în viețile lui Lady Whistledown și a celorlalți. Cu această ocazie a fost lansat si primul teaser pentru sezonul 2, pe care îl poți viziona și tu mai jos.

Bridgerton revine cu un al doilea sezon pe 25 martie 2022. Respectând romanele, sezonul doi, care va fi difuzat de Netflix, va spune povestea căutării iubirii lui Lord Anthony Bridgerton.

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate (Simone Ashley) și sora ei mai mică Edwina (Charithra Chandran) Sharma sosesc din India.

Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți. Peste Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope (Nicola Coughlan) continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

Bridgerton este un serial romantic, scandalos și inteligent, care abordează teme eterne, precum prietenia de nezdruncinat, căile întortocheate ale vieții de familie și visul unei iubiri care învinge totul.

Din distribuția serialului mai fac parte Adjoa Andoh (Lady Danbury), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Shelley Conn (Mary Sharma), Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Phoebe Dynevor (Daphne Basset), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Claudia Jessie (Eloise Bridgerton), Calam Lynch (Theo Sharpe), Luke Newton (Colin Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack), precum și Julie Andrews, care dă glas personajului Lady Whistledown.

Serialul este inspirat de romanele de mare succes, semnate de Julia Quinn, iar Netflix a anunțat anul trecut că reînnoit cel mai mare serial al său, Bridgerton, cu sezoanele 3 și 4. Însă există și vești proaste pentru fanii serialului Bridgerton! Îndrăgitul actor Regé-Jean Page, care l-a interpretat pe Ducele de Hastings, nu va mai apărea în cel de-al doilea sezon al producției Netflix.

Citește și:
Cum a parodiat Regé-Jean Page faimoasele scene de sex din Bridgerton

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people