O adorabilă imagine cu Prințul Louis, publicată de familia regală la împlinirea vârstei de 3 ani

O nouă imagine cu Prințul Louis, realizată chiar de mama acestuia, Kate Middleton, în ziua în care acesta a împlinit 3 ani, a fost făcută publică de familia regală.

O adorabilă imagine cu Prințul Louis, publicată de familia regală la împlinirea vârstei de 3 ani

O imagine cu Prințul Louis, care a fost realizată chiar de mama acestuia, Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost făcută publică de familia regală pentru a celebra aniversarea de trei ani a acestuia… dar și prima sa zi de grădiniță.

Mezinul Prințului William a împlinit trei ani, la doar două zile după ce și bunica sa, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a aniversat vârsta de 95 de ani. Deși anul acesta celebrările în familie nu au fost posibile, datorită contextului generat de decesul recent al Prințului Philip, la vârsta de 99 de ani, dar și datorită restricțiilor, Kate Middleton și Prințul William au respectat tradiția și au publicat o imagine cu Prințul Louis.

„Ducele și Ducesa de Cambridge sunt încântați să împărtășească o nouă fotografie cu Prințul Louis, înaintea împlinirii vârstei de trei ani mâine”, a fost declarația oficială din partea Kensington Palace.

În noua imagine cu Prințul Louis, realizată de Kate Middleton în afara palatului, acesta poartă un ghiozdan, pantaloni scurți și merge pe o bicicletă roșie, pornind spre noua lui viață de preșcolar. Acesta urmează cursurile London’s Willcocks Nursery School, aceeași grădiniță la care a mers și Prințesa Charlotte. Sursele apropiate cuplului regal au dezvăluit că alegerea unității de învățământ a venit în urma experienței micii prințese acolo, Kate și William fiind impresionați de munca profesorilor. În prezent, prinții George și Charlotte urmează cursuri în apropiere, la Thomas’s Battersea.

Și anul trecut, cu ocazia celei de-a doua aniversări, casa regală a publicat o nouă imagine cu Prințul Louis, care ar fi trebuit să înceapă deja cursurile, lucru care a fost amânat datorită contextului. Imaginea de anul trecut îl înfățișa luând parte la un proiect artistic pentru copii acasă, în sprijinul sistemului medical din Marea Britanie (NHS). La acea vreme, micul prinț avea mâinile pline de vopsea în culorile curcubeului, lucrând la o pictură.

Citește și:
Cele mai frumoase rochii de pe covorul roșu de la Oscar, pe care încă ni le amintim cu admirație

Foto: Instagram Kensington Royal, arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people