Nicole Cherry este în al doilea trimestru de sarcină. Cum se simte viitoarea mămică

Nicole Cherry are parte de o sarcină extrem de ușoară, artista mărturisind că până acum nu a întâmpinat probleme de sănătate.

Nicole Cherry este în al doilea trimestru de sarcină. Cum se simte viitoarea mămică

La începutul acestei veri, Nicole Cherry a confirmat faptul că urmează să devină mamă pentru prima oară. Anunțul său a venit prin intermediul unei melodii în al cărei videoclip apare și partenerul său de viață, Florin.

„De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una, am învățat ce e iubirea absolută. Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami și tati”, a scris artista în luna iunie pe contul său de Instagram.

În ceea ce privește sarcina, Nicole Cherry a mărturisit că este extrem de norocoasă, neavând probleme de sănătate și reușind să ducă același stil de viață ca până acum.

„Nu mi-este teamă să dansez. Mă simt foarte bine, medicul nu mi-a interzis absolut nimic. Mi-a zis să-mi trăiesc viața așa cum o făceam și înainte, bineînțeles cu mai multă grijă. Mă odihnesc când trebuie, dacă simt nevoia să stau jos, stau, mă hidratez și totul e corespunzător. Sunt o norocoasă, sunt una dintre mămicile care se bucură de o sarcină normală, fără niciun fel de problemă”, a declarat Nicole Cherry pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Chiar dacă nu mai sunt multe luni până când fiica sa va veni pe lume, artista spune că încă nu a început să achiziționeze lucruri pentru cea mică, și asta fiindcă persoanele apropiate au copleșit-o cu cadouri.

„Primește deja foarte multe și ne descurcăm cu ce avem momentan. Bineînțeles că ultimele pregătiri o să fie cele mai importante și atunci vom vedea exact ce mai are nevoie bebelușa”.

Atât Nicole, cât și iubitul său, Florin Popa, cu care are o relație de trei ani, și-au dorit extrem de mult acest copil, artista chiar mărturisind că a sperat dintotdeauna ca fiica sa să fie născută în zodia săgetătorului.

„E un copil extrem de dorit, un copil programat dacă-ți vine să crezi, pentru că eu am zis că o să am un copil săgetător sau leu. Mi-au plăcut întotdeauna săgetătorii ca mine”, a spus Nicole în podcastul lui Damian Drăghici.

În ceea ce privește numele, aceasta a dezvăluit că încă nu a luat o decizie finală, însă că oscilează între Natalia și Maria.

„Îi spun în toate felurile momentan și sunt în perioada în care îi zic și Gălușcă, și Natalia, Maria, ca să văd cum îmi place s-o strig”, a adăugat cântăreața în vârstă de 22 de ani.

Citește și:
Adela Popescu, primele detalii despre botezul celui de-al treilea fiu al ei, Adrian

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people