Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima apariție alături de fiica lor la un eveniment public

Nick Jonas și Priyanka Chopra au avut prima apariție publică alături de fiica lor, Malti Marie, la ceremonia de pe Walk of Fame a fraților Jonas.

Nick Jonas și Priyanka Chopra, prima apariție alături de fiica lor la un eveniment public

Fiica lui Nick Jonas și a Priyankăi Chopra, Malti, și-a făcut luni debutul adorabil la ceremonia de pe Walk of Fame a fraților Jonas. Actrița a purtat-o în brațe pe fetița de un an la evenimentul din Los Angeles, marcând prima apariție publică a micuței.

Nick și și soția sa, în vârstă de 40 de ani, au ascuns chipul micuței lor cu emoticoane în postările de pe Instagram de la nașterea ei în 2022 ianuarie. Cu toate acestea, evenimentul emoționant al celor trei frați a reprezentat și prima apariție în public a micuței. Fetița Priyankăi și a lui Nick a arătat adorabil într-o rochiță lungă bej, cu un blazer auriu și o bentiță cu o floare supradimensionată pe cap.

sursa: Profimedia

„Malti Marie, abia aștept să mă întorc aici cu tine peste 15 ani și să te fac de râs în fața prietenilor tăi”, a spus Nick, în vârstă de 30 de ani, în timpul discursului de la evenimentul fraților.

Priyanka a vorbit cu British Vogue într-un articol de copertă publicat la începutul acestei luni despre faptul că este „protectoare” cu Malti. Artista a precizat că s-a obișnuit ca oamenii să o critice, însă nu poate accepta ca cei din jurul ei să vorbească despre fiica sa.

„Am dezvoltat un scut dur atunci când oamenii vorbesc despre mine. Dar este atât de dureros când vorbesc despre fiica mea. Sunt ceva de genul: ‘Nu o amestecați în asta’. … Ea nu va fi bârfită”, a spus vedeta.

În ceea ce privește restul familiei Jonas, Joe și Sophie Turner nu le-au adus pe fetițele lor la ceremonie și nici nu obișnuiesc să împărtășească imagini cu ele pe rețelele de socializare. Duo-ul a întâmpinat-o pe fiica Willa, acum în vârstă de 2 ani, în iulie 2020, dar încă nu au dezvăluit numele celui de-al doilea copil al lor.

sursa: profimedia

Pe de altă parte, fratele mai mare al lui Nick și Joe a fost prezent la eveniment alături de partenera sa de viață și de cele două fetițe ale lor, Alena, în vârstă de 8 ani, și Valentina, în vârstă de 6 ani.

Citește și:
Cătălin Măruță, primele declarații după ce a revenit la TV: „Mi-a fost atât de dor'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people