Nick de la N&D a relansat piesa „Vino la mine.” Alături de cine cântă artistul

Nick, fostul component al trupei N&D, a relansat celebra piesă "Vino la mine", pe care a cântat-o alături de Delia.

Nick de la N&D a relansat piesa "Vino la mine." Alături de cine cântă artistul

Delia și Nick, pe nume său real Nicolae Marin, au format timp de patru ani, între 1999 și 2003, una dintre cele mai cunoscute și de succes trupe din România, având nenumărate piese apreciate de fani, precum „Vino la mine”, „Nu e vina mea”, „Nu pot să uit” și „Vreau să plâng.”

Nick, fostul component al trupei N&D, a cunoscut un succes incredibil în anii 2000, iar acum a surprins pe toată lumea. Artistul a relansat hitul „Vino la mine”, lansat în anul 1999. De această dată, Nick interpretează piesa alături de Bibi (Bianca Mihaela Lixandru), o cunoscută artistă, actriță și vloggeriță, care a apărut în diverse seriale de televiziune și care a dublat voci în producții Disney. Nick a povestit cum a început, de fapt, colaborarea lor. 

„Piesa s-a născut în 1999, a fost premiată în 2000 drept cea mai bună melodie a anului. Mi-am dorit să fac un remake, pentru că melodia, și nu numai piesa asta, se ascultă și în ziua de azi, după 23 de ani. Acum toată lumea trebuie să știe că proiectul se numește nnd – „nick never dies”, a spus Nick pentru Click!.

„Într-o zi am primit un link de la fiica mea, în care cineva îmi cânta piesa – Bibi cânta refrenul pe TikTok. În prima fază nu știam despre ce era vorba, dar am zis că sună bine. Asta a fost acum ceva timp, apoi am început discuțiile cu Bibi, i-a plăcut ideea și am înregistrat. Având în vedere că e o piesă cu o cotă de popularitate atât de mare, am vrut să lucrăm minuțios, ca rezultatul final să sune bine.”

Nick a povestit că a filmat și un videoclip în care apare alături de fiica lui, Andreea, în vârstă de 15 ani. 

„Am filmat și un videoclip în care apare fiica mea, Andreea Marin, care are 15 ani, mai mulți actori, dar și dansatorii de la trupa Trouble. Mă bucur că face parte din proiectul acesta, sincer voiam să interpretez piesa cu ea, însă nu este pregătită.”

Bibi a povestit că a fost bucuroasă pe faptul că a avut oportunitatea de a interpreta această piesă, care a făcut multă vreme furori, alături de Nick. 

„NICK a contactat-o pe mama acum ceva timp, ne-am întâlnit cu el și cu fiica lui, ea fiind inițiatoarea proiectului, ei îi mulțumesc mult pe această cale. Am înțeles că el căuta o voce pentru a reface piesa „Vino la mine” și i-a plăcut când a auzit interpretarea mea. A ieșit un proiect foarte frumos, pe care abia așteptăm să-l lansăm. E o piesă pe care eu o cânt cu drag și o cântam și înainte, am crescut cu piesa asta și mă bucur că am șansa să o interpretez alături de NICK. Mă bucur din suflet că m-a ales pe mine”, a adăugat Bibi pentru Click!.

Citește și:
Lavinia Pîrva, prima reacție după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost fotografiați la casa artistului

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people