Natalia Duminică, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor România

Săptămâna de Survivor s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor!

Natalia Duminică, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor România

Peste două luni de când a început un show în care cuvinte precum provocare, limite și bariere de depășit se află la ordinea zilei. Două triburi au decis să lase tot ce îi leagă de realitatea cotidiană și să descopere cât pot rezista în experiența Survivor! Cu fiecare săptămână petrecută în competiție, au demonstrat că devin tot mai puternici și au oferit un show de neratat de către cei de acasă.

Proba de aseară a început cu aflarea mizei care a adus multe zâmbete în rândul jucătorilor. Cei care câștigau aveau ocazia de a primi mesaje de la prieteni! Pentru a șasea oară la rând, Războinicii au reușit să se impună în fața Faimoșilor și să afle vești de acasă.

Seara s-a încheiat cu un Consiliu de Eliminare dificil pentru echipa Faimoșilor! Aflați deja în inferioritate numerică, aceștia s-au văzut nevoiți să mai pierdă pe cineva, nominalizații spre eliminare fiind CRBL, TJ Miles și Natalia Duminică. În urma voturilor celor de acasă, Natalia a părăsit competiția.

„Cred că este logic. Mă repet. Simțindu-mă că nu pot da 100% pe traseu, aș ține echipa pe loc, ceea ce nu îmi place, nu-mi stă în caracter. Cred că nu aș rezista o secundă să nu intru pe traseu sau să nu încerc să-mi ajut echipa. Îmi doresc să schimbați ceva, câștigați! Treziți-vă, enervați-vă! Chiar cred că așa veți câștiga. Frica este un motivator excelent. Îmi doresc să evoluați frumos, iar eu să mă bucur pentru voi. Eu nu știu cum să vă enervez și să vă dau ceva forță de la mine ca să câștigați. Eu sunt cu voi emoțional, o să fiu cu voi mereu. Fiți tari! Cât este de greu să mă despart de voi. M-am obișnuit cu voi. (…) Băieții sunt stâlpul echipei”, a spus Natalia Duminică înainte de a părăsi competiția.

Citește și:
Mihai Bendeac i-a transmis Mirei un mesaj surprinzător de ziua ei de naștere: „Vom fi o familie minunată!”

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people