Motivele pentru care Nadine s-a mutat cu familia ei în Franța: „Detest plafonarea”

Nadine s-a mutat în Franța pentru un an cu familia ei. Cum i s-a schimbat viața vedetei după această decizie?

Motivele pentru care Nadine s-a mutat cu familia ei în Franța: "Detest plafonarea"

Nadine Emilie Voindrouh este cunoscută publicului larg pentru participarea la emisiunea „Școala Vedetelor” de la TVR, alături de Adrian Despot, Călin Goia, dar și alți artiști care acum sunt considerați de succes în România. Anul acesta, vedeta în vârstă de 44 de ani a susținut examenul de bacalaureat.

Nadine s-a mutat alături de soțul ei, Dragoș Apostolescu, și fiul lor, Noah, într-un sat din Franța. Vedeta a făcut mărturisiri despre această decizie și schimbările care au intervenit în viața ei în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

„Am decis să plec pentru un singur an, deocamdată. Vine o vârstă când tragi linie și îți dai seama că nu ai explorat destul lumea, că nu te-ai explorat pe tine și nu ți-ai dat destul de multe oportunități. Sunt recunoscătoare că am un partener de viață care a acceptat convenția.”

Nadine a vorbit și despre motivele pentru care ea și familia ei au luat această decizie. Vedeta se ocupă cu o afacere, iar pentru asta este nevoită să vină și în București.

„Motivele nu mi-au aparținut. De data asta, destinul meu s-a modelat după decizia altcuiva. Sunt foarte strategică, nu mă arunc așa. Lucrez de cinci ani la planul ăsta, la posibilitatea de a ne reloca unde ne dorim. Nu vrem să supraviețuim, vrem să avem o viață de calitate. Avem un business de familie care ne-a permis să lucrăm de la distanță, facem naveta la București, este greu, dar doar așa ne-am permite această relocare.”

Dincolo de această decizie surprinzătoare în plan personal, Nadine se declară mândră de faptul că s-a reîntors la școală.

„Cea mai mare schimbare din viața mea a fost decizia de a mă întoarce la școală. Nu am crezut că va fi posibil ca la vârsta mea să fiu o tocilară notorie. Până la o vârstă trăiești pentru tine, este splendid să treci prin fiecare etapă a vârstei și datorită vârstei am vrut să investesc în comunitatea mea. Din punctul meu de vedere aș fi putut să-mi deschid un salon de manichiură, dar sunt mai utilă dacă mă pun în slujba mea și a societății mele cu un lucru real, folositor. Îmi place să simt că evoluez, detest plafonarea”, a adăugat Nadine în emisiunea „Showbiz Report.” 

Nadine a oferit mai multe detalii despre mutarea în Franța într-un articol publicat pe site-ul ei. „M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș. Pe proprietatea unde locuiesc se mai află un cal alb și doi măgăruși. 

Motivele pentru care ne-am mutat sunt multiple, însă cel pe care îl voi menționa astăzi, și sub umbrela căruia intră toate celelalte, este spaima mea de a trăi o viață liniară. Cumva am reușit să transimt asta și familiei mele. Frumusețea vieții pe această lume nu mă lasă să trăiesc fără să o explorez pe cât mai multe planuri. Refuz să nu aflu ce pot afla sau să nu văd ceea ce pot vedea. Nu mă interesează bârfe, nu mă interesează cine cu cine și de ce, detest aceste informații, mă reduc ca om, în schimb vreau să știu despre umanitatea noastră, despre culturile pe care le-au dezvoltat oamenii de-a lungul timpului.”

Citește și:
Dana Rogoz, mărturisiri sincere despre ședințele de terapie la care a apelat

Foto: Arhiva ELLE

Vezi şi mâncăruri savuroase pe care să le încerci când ești în Franța!

Citeşte şi 14 iulie – Ziua Franței – 20 de lucruri pe care să le știi despre Hexagon!

Vezi şi Palatul Versailles – curiozități și lucruri uimitoare despre acest simbol al Franței!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people