James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii superbe în Franța

James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, și Alizee Thevenet s-au căsătorit, după ce și-au amânat nunta de două ori.

James Middleton, fratele Ducesei de Cambridge, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii superbe în Franța

James Middleton și Alizee Thevenet s-au căsătorit sâmbătă, 11 septembrie, în Franța. Vestea a fost confirmată chiar de către fratele Ducesei de Cambridge, în vârstă de 32 de ani, care a publicat o fotografie specială de la eveniment, alături de soția lui.

„Domnul și Doamna Middleton. Ieri m-am căsătorit cu iubirea vieții mele, alături de familie, prieteni și, desigur, câțiva câini, în frumosul sat Bormes-les-Mimosas. Cuvintele nu pot descrie cât de fericit sunt acum!”, a fost mesajul scris de James Middleton pe Instagram.

În fotografia publicată de James Middleton putem vedea că acesta a purtat un smoching într-o nuanță de bej, o cămașă albastră și o cravată bleumarin, în timp ce Alizee Thevenet a purtat o rochie albă cu umerii goi.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de James Middleton (@jmidy)

Prințul William și Kate Middleton au plecat sâmbătă în Franța pentru a sărbători nunta lui James Middleton, potrivit Page Six. Ducii de Cambridge au mers alături de cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Printre invitați s-au numărat și părinții lui Kate, Carole și Mike Middleton, sora ducesei, Pippa Middleton și soțul ei, James Matthews, și cei doi copii ai lor, Arthur și Grace.

CONȚINUT VIDEO ELLE

James Middleton și Alizee Thevenet s-au cunoscut în 2018, la un bar. S-au logodit în septembrie 2019 și urmau să se căsătorească în mai 2020, însă planurile lor au fost amânate din cauza pandemiei. 

Nunta celor doi vine la scurt timp după ce au sărbătorit un alt moment important în relația lor, și anume faptul că și-au cumpărat o casă împreună. „Cred că a cumpăra o casă este una dintre cele mai stresante experiențe din viața mea. Au trecut câteva luni agitate de când ne-am mutat în noua noastră casă și nu putem fi mai fericiți de atât.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de James Middleton (@jmidy)

James Middleton este antreprenor, iar Alizee Thevenet este expertă în domeniul financiar.

James Middleton a vorbit cu mai multe ocazii cu sinceritate despre lupta sa cu depresia. În 2019, a publicat un eseu în The Daily Mail în care a povestit pe larg despre sănătatea sa mintală. „Știu că sunt binecuvântat și am o viață privilegiată. Dar asta nu m-a făcut imun la depresie. Este complicat să descrii condiția. Nu este doar tristețe. Este o boală, un cancer al minții.”

„Nu este un sentiment, ci mai degrabă absența acestora. Exiști fără scop sau fără direcție. Nu puteam simți bucuria, entuziasmul sau anticiparea – doar anxietatea mă dădea jos din pat dimineața. Nu am avut în vedere sinuciderea – dar nici nu am vrut să trăiesc în acea stare”, a continuat fratele lui Kate Middleton.

James a avut parte de sprijinul întregii familii și a cerut ajutorul, a mers la terapie. De asemenea, și Kate Middleton a participat la ședințele de terapie.

Citește și:
Britney Spears s-a logodit. Cum arată inelul de logodnă al vedetei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video