Modul în care Casa Regală Britanică a celebrat ziua de naștere a Prințului Harry i-a nemulțumit pe fani

Prințul Harry a împlinit 36 de ani pe 15 septembrie, iar membrii casei regale britanice au ținut să îi ureze "La Mulți Ani" și pe rețelele de socializare.

Modul în care Casa Regală Britanică a celebrat ziua de naștere a Prințului Harry i-a nemulțumit pe fani

Prințul William și soția acestuia, Kate Middleton, au fost primii care au marcat ziua de naștere a Prințului Harry printr-o postare pe Instagram.

În imaginea postată pe contul acestora de Instagram îi vedem pe Ducele și Ducesa de Cambridge alături de Prințul Harry în timp ce concurează la o cursă organizată în beneficiul organizației caritabile Heads Together, pe care cei trei au fondat-o. Între timp, Prințul Harry s-a retras din această organizație pentru a înființa alta alături de soția lui, Meghan Markle.

„Azi îi urăm o foarte fericită aniversare Prințului Harry”, este textul care acompaniază fotografia.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Deși imaginea este realizată în 2017 și nu este una recentă, alegerea Ducilor de Cambridge i-a făcut pe unii fani să creadă că aceștia au ignorat-o intenționat pe soția Prințului Harry, Meghan Markle.

„Interesantă alegere a fotografiei! Fără Meghan..”, a comentat o persoană. „Probabil există sute de poze din care puteați să alegeți, dar ați ales să postați una cu Harry, William și Kate. Sunt sigur că faptul că Meghan nu a fost inclusă a fost intenționat. Deloc elegant”, a mai adăugat un alt fan.

Mai multe persoane au ținut să sublinieze faptul că Prințul Harry era „vizibil mult mai fericit în acele vremuri. Ce păcat că a fost manipulat să se îndepărteze de familie și de prieteni”.

Au existat însă și fani care au apărat alegerea Ducilor de Cambridge de a nu o include pe Meghan Markle în postarea dedicată Prințului Harry. „Cele mai multe postări aniversare de aici sunt cu Kate, William și persoana sărbătorită sau doar fotografii individuale cu persoana sărbătorită. Nici măcar imaginea postată de ziua Reginei nu l-a inclus pe Ducele de Edinburgh. Nu este nimic în neregulă cu asta, nu există mesaj ascuns, pur și simplu, ei nu includ pe toată lumea în aceste postări”.

Un exemplu concludent este faptul că, și de ziua de naștere a lui Meghan Markle, Ducii de Cambridge au ales să posteze o imagine în care apărea doar fosta actriță, fără Prințul Harry.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

În afară de Prințul William și Kate Middleton, și Regina Elisabeta a II-a, dar și Prințul Charles, au ales să posteze imagini pe conturile de socializare pentru a-i ura Prințului Harry La Mulți Ani.

Prințul Charles a postat atât o imagine în care apare doar Prințul Harry, cât și una cu ei doi împreună.

 

View this post on Instagram

 

Wishing a very happy birthday to The Duke of Sussex today! 🎂 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Citește și:
Prințul Harry și Prințul William, gest impresionant în amintirea mamei lor, Prințesa Diana

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people