Misiunile Asia Express continuă să șocheze: „În viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva”

Misiunile Asia Express vor continua să îi pună pe concurenți în dificultate. Află de acum ce le așteaptă pe vedetele tale preferate în următoarea etapă a cursei.

Duminică seară, misiunile Asia Express vor continua să îi pună în dificultate pe concurenți. Show-ul, care se va difuza de la 20:00 pe Antena 1, arată cele opt echipe rămase în cursă continuând traseul plin de provocări pe Drumul Împăraților. Cursa pentru imunitatea etapei a treia se va lăsa cu un drum foarte lung de parcurs, de aproximativ 300 de kilometri, presărat cu misiuni ce îi vor scoate pe concurenți din zona de confort: „În competiția asta fac niște lucruri pe care nu credeam că o să le fac vreodată. Când e adrenalină faci lucruri pe care nu le mai gândești”, a declarat unul dintre concurenți.

Între misiunile Asia Express din această ediție se numără și o primă provocare culinară a etapei, care o va aduce în fața concurenților pe o tânără ce are la activ două recorduri personale la mâncat frigărui turcești, mai exact 315 porții. Nici o probă nu este ospăț la Asia Express, astfel că vedetele show-ului vor fi nevoite să mănânce contra cronometru, la prima oră a dimineții, în jur de 40 de frigărui din carne de miel, acesta fiind criteriul de departajare la plecarea în cursă: „Era clar că urma să fie o întrecere de cine mănâncă mai repede. Cu gastrita mea știam că urmează un calvar”, va mărturisi Connect-R. „Și dacă sunt moartă de foame, tot moartă de foame o să stau. Nu am cum să mănânc!”, îi va spune Patrizia Paglieri fiului său.

Una dintre misiunile Asia Express care va stârni foarte multe reacții explozive le va cere vedetelor să salveze patru țipari. Cu mare grijă, cuplurile trebuie să transporte peștii cu mâinile goale în larg, la o distanță cât mai mare de țărm. În aparență ușoară, proba îi va terifia pe concurenți: „Erau ca niște șerpi de un metru! Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva. Îmi era frică și scârbă în același timp. Mă gândeam că mă vor curenta!”, sunt doar o parte dintre mărturisirile concurenților. Cum va decurge proba, telespectatorii pot afla duminică, de la 20:00.

Citește și:
Las Fierbinți, pledoarie pentru vaccinare care naște polemici aprinse pe Facebook

Foto: PR

Vezi şi specii de șerpi din România!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people