Mihai și Elwira Petre, primele declarații după ce au câștigat Asia Express sezonul 4: „Acest premiu este pentru fetele noastre”

Ultima cursă de pe Drumul Împăraților le-a adus lui Mihai și Elwira Petre titlul de câștigători ai sezonului 4 Asia Express.

Mihai și Elwira Petre, primele declarații după ce au câștigat Asia Express sezonul 4: „Acest premiu este pentru fetele noastre”

Finala Asia Express 2021 i-a desemnat câștigători pe Mihai Petre și soția lui, Elwira. Cei doi nu și-au mai putut stăpâni lacrimile de bucurie atunci când au aflat că au ajuns primii la Irina Fodor, înaintea echipei formate din Emi și Cuza de la Noaptea Târziu.

Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira sunt cele două echipe care au luptat în finala Asia Express care s-a desfășurat în Tel Aviv, Israel, pentru marele titlu de câștigător, dar și pentru premiul de 30.000 de euro.

Simțeam că îmi explodează inima, nu îmi venea să cred. Mă bucur atât de tare pentru că în momentul ăsta o să-mi văd fetele cum sar de fericire”, a spus Elwira Petre în momentul în care au fost anunțați de Irina Fodor că sunt câștigătorii competiției. „Ele au fost motivația noastră! Ele m-au ajutat să rezist aici”, a completat-o Mihai Petre.

După difuzarea emisiunii, Mihai Petre a transmis un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, povestind despre emoțiile trăite în timpul finalei și momentul în care el și soția lui au aflat că au câștigat competiția.

Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei…pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.”

Coregraful a avut numai cuvinte de laudă și la adresa celorlalte echipe alături de care a participat la Asia Express și a ținut să mulțumească echipei, dar și fanilor care i-au susținut pe toată durata competiției.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.

Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale”.

Citește și:
Amalia Năstase, declarații sincere despre operațiile sale estetice: „E rutina mea de la 27 de ani'

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people