Mesaj emoționant pentru Lorena Buble de la sora ei, Lidia Buble

Lorena Buble, sora mai mică a Lidiei Buble, și-a sărbătorit ziua de naștere, iar cel mai frumos mesaj l-a primit chiar de la celebra ei soră.

Mesaj emoționant pentru Lorena Buble de la sora ei, Lidia Buble

Lorena Buble este sora mai mică a Lidiei Buble și totodată ceea ce cântăreața consideră a fi sora ei preferată, de care se simte extrem de apropiată. Este cunoscut deja faptul că Lidia Buble provine dintr-o familie numeroasă, ea avânt 10 frați și surori. Deși ceilalți frați ai vedetei au ales să ducă o viață discretă, cea mai cunoscută dintre surorile Lidiei este Estera, coechipiera Lidiei în competiția Asia Express, unde cele două au făcut până acum o figură foarte frumoasă. Cu toate că viața familiei ei continuă să rămână privată, cântăreața face deseori postări în care își arată afecțiunea față de familie.

Însă fanii artistei nu știau prea multe despre Lorena Buble, sora mai mică a Lidiei, care și-a sărbătorit ziua de naștere și pentru care cântăreața a pregătit un mesaj de-a dreptul înduioșător. „La mulți ani binecuvântați, omulețul meu preferat!🤍🎂🤗 Să te binecuvânteze Dumnezeu cu multă sănătate, ca să poți face tot ce ți-ai propus în viață și cu multă înțelepciune, ca să poți lua cele mai bune decizii pentru tine🙏❤️ TE IUBESC NECONDIȚIONAT!”, a scris Lidia Buble pe contul său de Instagram, alături de imagini în care apare alături de sora sa.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii, făcându-i urări de bine tinerei, iar Lidia Buble a continuat să-și arate admirația față de sora sa, Lorena Buble, și în secțiunea Instagram Stories, unde s-a lansat într-o serie de comentarii față de ea. „Aș vrea și eu să te întreb cum este să fii atât de superbă (…) Dacă aveam fața ta, la Hollywood eram. Mai ești și înaltă, ești superbă”.

Dar Lorena Buble nu este doar o tânără foarte frumoasă. Ca întreaga familie, și ea este talentată la muzică, și cântă la mai multe instrumente muzicale, printre care saxofonul și violoncelul.

Citește și:
Etapa finală Asia Express – Drumul Împăraților vine cu un element surpriză: „Ne simțim în mare pericol!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people