Lidia și Estera Buble întâmpină dificultăți la Asia Express

Lidia și Estera Buble formează deja una dintre cele mai populare echipe din noul sezon Asia Express, care se filmează acum în Turcia. Ce probleme au întâmpinat cele două concurente?

Lidia și Estera Buble au început pline de entuziasm și de ambiție aventura Asia Express, și deja filmează alături de celelalte echipe în Turcia, trecând prin toate probele clasice ale competiției. Lidia Buble chiar și-a petrecut ziua de naștere la filmări, o ocazie să spună încă o dată că intenționează să câștige concursul și să își demonstreze sieși de ce este în stare.

Însă, după debutul filmărilor, Lidia și Estera Buble și-au dat seama că s-au înhămat la o treabă grea, și chiar au povestit cu ce dificultăți s-au confruntat până acum la filmări. Cele două tinere au povestit că oamenii sunt mai reticenți decât în alte sezoane ale concursului când vine vorba despre a lua la autostop persoane străine în mașini, temerile lor fiind, de altfel, justificate de contextul pandemic. Însă cele două concurente au, de asemenea, dificultăți în a se înțelege cu localnicii.

„Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse, se uitau la noi cu dispreț”, au declarat cele două surori, Lidia și Estera Buble, care au mai povestit că localnicii se miră deseori să le vadă, îmbrăcate bine, dar fără mâncare, bani sau un loc unde să doarmă.

Într-o astfel de ocazie, când își căutau un adăpost în care să-și petreacă noaptea, Lidia și Estera Buble au fost invitate să doarmă într-un grajd, alături de animale.

„Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă”, au mai povestit Lidia și Estera Buble. Oricum, cele două surori nu au fost descurajate de dificultățile de pe traseu, și se văd în continuare ajungând în finala competiției.

Citește și:
Andreea Bălan și Tiberiu Argint au plecat într-o nouă vacanță. Prima fotografie cu cei doi împreună

Foto: PR; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people