Melania Trump și-a schimbat look-ul

Melania Trump a ales să își vopsească părul într-o nuanță deschisă de blond.

Melania Trump și-a schimbat look-ul

Melania Trump și-a schimbat culoarea părului, optând de această dată pentru o nuanță de blond, mai deschisă decât cea cu care ne-a obișnuit până acum. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii a fost surprinsă în timp ce întâmpina bradul de Crăciun pentru Casa Albă.

Melania a avut o apariție elegantă, purtând un palton Balenciaga, o pereche de cizme lungi, cu toc, și o pereche de mănuși din piele.

Alegerea decorațiunilor de Crăciun pentru Casa Albă este o tradiție respectată în fiecare an și este una dintre sarcinile pe care Prima Doamna trebuie să le îndeplinească. Chiar dacă în imaginile surprinse, Melania pare extrem de încântată, se pare că această tradiție nu este una dintre preferatele ei. Într-o convorbire telefonică cu fosta sa prietenă, Stephanie Winston Wolkoff, care a ajuns în atenția publicului, aceasta a declarat: „Muncesc pe brânci pentru Crăciun. Cui naiba îi pasă de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie să o fac, nu? Corect?”.

Aceasta nu este însă singura înregistrare cu Melania pe care Wolkoff a făcut-o publică. Recent, o altă conversație a celor două a ajuns în presă. Prima Doamnă a Americii a fost extrem de uimită de alegerea editorilor revistei Vogue, care au ales-o pe Beyoncé pentru a apărea pe coperta ediției din iulie 2018.

„Anna (Wintour) i-a dat coperta ediţiei din septembrie a Vogue – total, total, total, cu totul –  lui Beyoncé. A angajat un fotograf de culoare şi este primul fotograf de culoare care face o copertă pentru Vogue”, a declarat Melania Trump.

Înregistrarea a fost făcută de Wolkoff, pe vremea când era prietenă cu Melania, iar conversația a fost făcută publică de NBC. Discuția cu Wolkoff, care a lucrat un deceniu la Vogue, avea ca temă plecarea multor editori importanți de la celebra revistă de modă.

Beyoncé nu a dorit să comenteze această înregistrare, dar Melania Trump a atacat-o pe Stephanie Wolkoff prin purtătoarea sa de cuvânt: „Narcisimul ei nu cunoaşte limite, această femeie este o impostoare. Aceste înregistrări audio sunt alese cu mâna şi prezentate fără context. Să îi fie ruşine pentru această încercare continuă de asasinare a caracterului şi ruşine NBC pentru că abordează această bârfă”.

În ceea ce îl privește pe soțul Melaniei, Donald Trumpacesta a autorizat aseară începerea procesului de tranziţie către administraţia condusă de Joe Biden, la mai bine de două săptămâni de când a pierdut alegerile prezidenţiale. Cu toate acestea, vestea a fost urmată de un alt mesaj pe Twitter, în care actualul președinte sublinia încă o dată că nu își recunoaște înfrângerea, că alegerile au fost fraudate și că va continua lupta în justiție.

Citește și:
Ce prevede contractul prenupțial dintre Melania Trump și Donald Trump și ce se va întâmpla dacă vor divorța

Foto: Arhiva Revistei ELLE, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people