Melania Trump a plâns atunci când a aflat că soțul ei a câștigat alegerile?

Potrivit mai multor zvonuri, Prima Doamnă, Melania Trump, a izbucnit în lacrimi în momentul în care a devenit clar că soțul ei, Președintele Donald Trump, va câștiga alegerile prezidențiale din 2016.

Melania Trump a plâns atunci când a aflat că soțul ei a câștigat alegerile?

Ca toți ceilalți membri care au făcut parte din campania lui Trump, și Melania a fost asigurată că șansele de câștig în fața lui Hillary Clinton sunt foarte mici.

O sursă i-a spus lui Michael Wolff, care a scris o carte despre primele zile ale lui Trump în calitate de președinte al Statelor Unite, că fiul acestuia, Donald Trump Jr., i-a zis unui prieten că tatăl lui arăta de parcă văzuse o fantomă atunci când a aflat că are șanse reale să câștige alegerile.

Casa Albă a negat aceste zvonuri, miercuri, într-un comunicat. „Acestă carte, cu siguranță, se va vinde la secțiunea de cărți SF.', a declarat Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Primei Doamne.

„Doamna Trump a susținut decizia soțului ei de a candida la postul de președinte, ba mai mult, chiar l-a încurajat să o facă. A avut încredere că va câștiga, așa că a fost foarte bucuroasă atunci când a aflat că soțul ei este viitorul președinte al Statelor Unite.'

Aceasta nu ar fi prima oară când s-a spus că Melania nu și-a dorit niciodată să ajungă la Casa Albă. Anul trecut, un apropiat al familiei Trump a spus publicației „Vanity Fair' că Melania nu își dorea absolut deloc să fie Prima Doamnă.

„Asta nu este ceva ce ea și-ar fi dorit și, cu siguranță, nu a crezut niciodată că el va câștiga.', a spus sursa. Dar, se pare că, după alegeri, Prima Doamnă și-a îmbrățișat rolul și a început să susțină diverse cauze, cum ar fi „cyberbulluing'-ul.

Însuși Trump a negat zvonurile cum că Melania nu și-ar fi dorit să fie Prima Doamnă, prin intermediul unui mesaj postat pt Twitter, în noiembrie.

„Melania, minunata și muncitoarea noastră Primă Doamnă, care iubește cu adevărat tot ceea ce face, mereu a crezut că dacă voi candida, voi câștiga. Ea le spunea tuturor: fără doar și poate, va câștiga', a scris Trump.

Citește și:
Cum era Melania Trump la inceputul carierei

Text: Mădălina Preda
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Psychologies
Mai multe din people