Melania Trump a fost nevoită să se retragă dintr-un eveniment din cauza tusei provocate de Covid

Melania Trump încă nu și-a revenit complet după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Melania Trump a fost nevoită să se retragă dintr-un eveniment din cauza tusei provocate de Covid

În urmă cu câteva săptămâni, atât Donald Trump, cât și Melania Trump au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. Prima doamnă a declarat că simptomele au fost ușoare, confruntându-se cu dureri de cap, tuse și oboseală, și că își va relua atribuțiile cât mai curând posibil. Se pare însă că Melania Trump a trebuit să renunțe însă la călătoria pe care urma s-o facă alături de Donald Trump.

Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a acesteia, a spus că Melania Trump se recuperează, dar că are o „tuse persistentă”: „Doamna Trump continuă să se simtă mai bine în fiecare zi după ce s-a vindecat de COVID-19 dar, din cauza unei tuse persistente şi din exces de precauţie, ea nu va călători astăzi”.

Melania Trump anunțase la mijlocul lunii octombrie că acum testele ei pentru depistarea coronavirusului sunt negative. Aceasta a anunțat că și fiul său, Barron, a fost infectat. În declarația intitulată „Experiența mea cu Covid-19″, Melania spune că: „spre marea noastră uşurare, a fost testat negativ. Îngrijorarea mea a devenit realitate însă când a fost testat din nou şi rezultatul a fost pozitiv. Din fericire, el este un adolescent puternic și nu a prezentat simptome.”

Melania Trump a mai povestit că și-a tratat simptomele cu ajutorul vitaminelor și a alimentației sănătoase, dar nu a dat mai multe detalii în legătură cu asta: „Îi încurajez pe toți să continue să trăiască o viață sănătoasă pe cât posibil. O dietă echilibrată, aerul curat și vitaminele sunt cu adevărat vitale pentru a ne menține corpul sănătos”. Prima doamnă a mai spus următoarele: „Vreau ca oamenii să știe că înțeleg cât de norocoasă este familia mea pentru că a primit acea îngrijire de care am beneficiat noi.”

Citește și:
Prințul William a renunțat la îndatoririle regale pentru a bea bere și a se distra cu prietenii săi, mărturisește chiar unul dintre aceștia

Foto: Arhiva Revistei ELLE

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people