Meghan Markle vorbește deschis despre problema rasismului

Meghan Markle a vorbit public dintotdeauna despre originile sale afro-americane și a condamnat rasismul cu care se confruntă întreaga planetă.

Meghan Markle vorbește deschis despre problema rasismului

Moartea lui George Floyd a generat proteste violente în mai multe orașe din Statele Unite, dar și discuții necesare despre fenomenul rasismului. În acest context, a reieșit la iveală un clip din 2012, în care Meghan Markle (care pe vremea aceea era iubita Prințului Harry dar nu făcea parte încă din familia regală britanică) vorbește despre propria ei experiență cu rasismul.

Pe vremea când  juca în serialul Suits, Meghan Markle a participat în campania „I Won’t Stand for…” și a vorbit într-un video despre faptul că mama ei este afro-americană și tatăl ei caucazian, purtând un tricou cu mesajul „I Won’t Stand for Racism.” Aceasta a povestit despre glumele ofensatoare pe care le-a auzit în copilărie și în mod special o întâmplare care o implică pe mama ei.

„Acum câțiva ani am auzit cum cineva a numit-o pe mama cu cuvântul cu N. Cred că pentru mine, fiind direct afectată de rasism, să văd starea în care țara se află în acest moment este dureros”, a spus Meghan Markle, deplângând faptul că oamenii sunt de cele mai multe ori tratați diferit în funcție de felul în care arată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Meghan (fan page) (@_duchess_of_sussex) pe

Meghan Markle, care s-a întors recent în orașul său natal din Los Angeles împreună cu Prințul Harry și fiul lor de un an, Archie, a spus că în momentul în care a părăsit Los Angeles-ul a fost ca atunci când a ieșit dintr-o bulă unde nu a avut de-a face cu mentalități înguste. Aceasta a fost subiectul mai multor articole defăimătoare și rasiste după ce a intrat în atenția presei ca iubita Prințului Harry, iar Casa Regală a făcut la vremea respectivă o declarație în care a atacat atitudinea jurnaliștilor de scandal. De altfel, Meghan Markle a vorbit întotdeauna cu mândrie despre originile sale.

Citește și:
Reședința din Los Angeles a Prințului Harry și a lui Meghan Markle a fost „invadată' de drone

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video