Meghan Markle și Prințul Harry vor să petreacă mai mult timp în Los Angeles

Meghan Markle și Prințul Harry plănuiesc să facă o nouă schimbare în viața lor.

Meghan Markle și Prințul Harry vor să petreacă mai mult timp în Los Angeles

Meghan Markle și Prințul Harry își caută o nouă locuință în Los Angeles, cei doi dorind să petreacă mai mult timp în California, potrivit unor surse apropiate.

După decizia de a renunța la titlul de membru senior al familiei reale, Ducele și Ducesa de Sussex locuiesc în Canada, în Vancouver Island într-o vilă care costă în jur de 10 milioane de lire sterline, aceștia bucurându-se acum de o viață mult mai liniștită.

„Ei iubesc să se afle în Canada, însă au început să caute case și în L.A. Cel mai probabil vor avea case în ambele locuri”, a declarat o sursă apropiată pentru People. Decizia lor de a căuta o locuință în California nu este deloc surprinzătoare, având în vedere că acolo locuiește mama lui Meghan, precum și prietenii acesteia. Ducele și Ducesa de Sussex vor să își împartă timpul între cele două țări și consideră că Los Angeles va fi perfect pentru stilul de viață relaxat pe care și-l doresc. Ei plănuiesc să petreacă mai mult timp în natură făcând drumeții și plimbări.

„Ei se bucură de o viață liniștită. Merg în plimbări lungi, fac yoga, iar Meghan gătește. Lor chiar le place să stea acasă și să se relaxeze alături de Archie și câinii lor.”

Meghan a vorbit în trecut despre copilăria ei în California, menționând pe site-ul The Tig (pe care l-a închis când a oficializat relația cu Prințul Harry) cât de mult își iubește stilul de viață. „Am fost născută și crescută în Los Angeles, o fată din California care trăiește după ideea că cele mai multe lucruri pot fi rezolvate cu yoga, plimbare pe plajă sau cu avocado.”

Deși în prezent Ducele și Ducesa de Sussex au o viață mult mai liniștită, se pare că ei iau în continuare măsuri de securitate. Aceștia au instalat noi camere de supraveghere, precum și o prelată care ar acoperi o zonă destul de mare. Aceștia au lansat deja o avertizare în privința presei, după ce luna trecută Meghan a fost fotografiată în timp ce își plimba câinii alături de Archie.

Totodată, potrivit The Globe și Mail, aceasta i-ar fi telefonat unui operator de taxi pe apă după el a refuzat să îi ducă pe câțiva fotografi japonezi să facă fotografii locuinței Ducelui și Ducesei de Sussex. Miles Arsenault, cel care se ocupă de aceste transferuri, a declarat că Meghan este o persoană  „dulce, reală și sinceră”.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry, după retragerea lor din familia regală

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people