Regina Elisabeta a II-a îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry, după retragerea lor din familia regală

Se pare că Regina Elisabeta încă se află în relații destul de bune cu nepotul său, Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, după ce au luat decizia de a se retrage din familia regală.

Regina Elisabeta a II-a îi sprijină pe Meghan Markle și Prințul Harry, după retragerea lor din familia regală

Regina Elisabeta a II-a ne dovedește faptul că relația pe care o are cu Ducii de Sussex este una bună, în ciuda retragerii lor din familia regală de la începutul lunii ianuarie.

Spunem asta deoarece Regina Elisabeta a II-a a purtat o broșă în formă de fulg de zăpadă în cadrul slujbei de duminică de la o biserică din apropiere de Sandringham. Broșa a primit-o de la fostul Guvernator General al Canadei, David Johnston, în anul 2017. Decizia de a purta acest accesoriu este un semn subtil că Regina Elisabeta a II-a continuă să îi sprijine pe Meghan Markle și Prințul Harry.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This morning, Her Majesty The Queen attended the Sunday Service at the Church of St Peter and St John in West Newton, not far from the Sandringham Estate. . Her Majesty wore a powder blue coat and matching hat, finished with the Saphire Jubilee Snowflake Brooch, which was presented to The Queen by the Governor General of Canada in 2017. After the service, The Queen was greeted by the crowds of royal fans outside the Church, where Her Majesty was presented with bouquets of flowers. . As Her Majesty’s stay in Norfolk comes to an end, The Queen is expected to return to Buckingham Palace in London after the anniversary of the death of her father, King George VI, on 6th February. When she returns, The Queen will carry out her first public engagements and visits of the year.

O postare distribuită de British Royal Family (@british.monarch) pe

Nu este pentru prima dată când Regina își dorește ca Ducii de Sussex să aibă parte de un viitor așa cum vor ei. Prințul Harry s-a întâlnit la Sandringham cu Regina Elisabeta a II-a, Prințul Charles, Prințul William și Kate Middleton pentru a discuta despre viitorul său alături de Meghan Markle. De asemenea, Regina Elisabeta a II-a a oferit și o declarație privind această întâlnire.

„Astăzi familia mea a avut o discuție constructivă despre viitorul nepotului meu și a familiei sale. Eu și familia mea sprijinim dorința lui Harry și a lui Meghan de a avea o nouă viața ca o familie tânără. Deși am fi preferat să lucreze în continuare pentru familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viața independentă. Harry și Meghan au transmis foarte clar că nu vor să se bazeze pe banii publici în noua lor viața. Astfel, s-a stabilit că va exista o perioadă de tranziție în care Ducii de Sussex vor petrece timp în Regatul Unit și în Canada. Aceste probleme vor fi rezolvate de familia mea, mai este muncă de făcut, dar am cerut ca în următoarele zile să se găsească o soluție.”

În plus, Regina Elisabeta a II-a nu este singura care demonstrează că între ea și Ducii de Sussex nu există tensiuni. Fratele Prințului Harry, Prințul William, a fost prezent la Premiile BAFTA 2020 alături de soția sa, Kate Middleton. Cei doi râdeau și păreau că se simt extrem de bine la eveniment.

Citește și:
Regina Elisabeta a II-a și Prințul Charles, întâlnire de urgență pentru a discuta despre Prințul Andrew

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people