Meghan Markle, dezvăluiri despre un accident înfricoșător care a avut legătură cu fiul ei, Archie

Meghan Markle a relatat în podcastul ei un accident din trecut care a avut legătură cu fiul ei, Archie.

Meghan Markle, dezvăluiri despre un accident înfricoșător care a avut legătură cu fiul ei, Archie

În primul episod din podcastul ei, Archetypes, Meghan Markle o are ca invitată pe Serena Williams. Cele două vorbesc despre dublul standard pe care femeile îl experimentează atunci când sunt etichetate drept „ambițioase.” Pe lângă acest lucru, soția Prințului Harry a discutat despre un accident înfricoșător care a avut loc în trecut. 

Meghan Markle a povestit că în timpul turneului regal din Africa de Sud din 2019, camera fiului ei a luat foc. Ducesa de Sussex a mărturisit că era la finalul unui angajament regal în momentul în care ea și Prințul Harry au fost anunțați că „a fost un incendiu în camera bebelușului”, după cum a dezvăluit Meghan Markle în primul episod din podcastul ei, transmite Page Six. Din fericire, Archie, care la acea vreme avea 4 luni și jumătate, era la parter cu bona lui, Lauren, care se dusese „să ia o gustare.”

După cum a declarat Meghan Markle, se pare că un încălzitor din camera lui Archie a luat foc.

„În timpul în care [dădaca] a coborât, încălzitorul din cameră a luat foc. Nu era niciun detector de fum. Cineva a simțit mirosul de fum pe hol, a intrat și a stins flăcările. El ar fi trebuit să doarmă acolo.”

Meghan Markle a adăugat că l-a lăsat pe Archie să doarmă, imediat după sosirea lor în turneul regal, în locul în care au fost cazați în acea perioadă. După, ea și Prințul Harry au plecat pentru o vizită în Nyanga, acolo unde Ducesa de Sussex a ținut un discurs. 

„Terminam angajamentul, ne urcăm în mașină și ni se spune că a fost un incendiu la reședința noastră. „Ce? A fost un incendiu în camera bebelușului.” Bineînțeles, ca mamă spui: „O, Doamne, ce?”. Toată lumea plângea, era speriată. Și ce aveam de făcut? Trebuia să ieșim și să îndeplinim un alt angajament. Și am spus: „Asta nu are niciun sens.”

Meghan Markle a adăugat că în cele din urmă au fost mutați într-un alt loc, dar și-au lăsat copilul și au plecat pentru un alt angajament regal pe care îl aveau. 

„Noi am făcut asta. A trebuit să ne lăsăm copilul. Chiar dacă am fost mutați în alt loc după, a trebuit totuși să-l lăsăm și să plecăm pentru un alt angajament oficial.”

Serena Williams a completat cu faptul că „nu ar fi putut face” ceea ce au făcut Meghan Markle și Prințul Harry dacă ar fi fost în aceeași situație cu fiica ei, Olympia. 

Turneul regal din Africa de Sud la care Meghan Markle face referire a avut loc în toamna anului 2019, cu câteva luni înainte ca ea și Prințul Harry să anunțe că se îndepărtează de familia regală britanică, renunțând astfel la rolul de membri seniori. În luna februarie a anului 2021, Regina Elisabeta a II-a a confirmat că Prințul Harry și Meghan Markle nu vor mai fi membri activi ai familiei regale. Odată cu pierderea acestui statut, cei doi au fost nevoiți să renunțe și la numirile onorifice militare şi patronajele regale.

Citește și:
Schimbare majoră pentru copiii Ducilor de Cambridge

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people