Schimbare majoră pentru copiii Ducilor de Cambridge

Începând cu luna septembrie, cei trei copii ai Ducilor de Cambridge vor merge la o nouă școală.

Schimbare majoră pentru copiii Ducilor de Cambridge

Începând cu luna septembrie, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton vor studia la o nouă școală. Schimbarea vine ca urmare a deciziei Ducilor de Cambridge de a pleca din Londra și de a se muta la Windsor.

Anunțul a fost făcut chiar de cuplul regal, care a declarat prin intermediul unui comunicat de presă că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis vor începe luna viitoare cursurile la școala Lambrook School din Berkshire.

„Altețele lor regale sunt extrem de recunoscătoare față de școala Thomas’s Battersea, unde George și Charlotte au avut un început fericit al educației lor din 2017 și, respectiv, 2019 și sunt încântați că au găsit o școală care împărtășește valori similare pentru toți cei trei copii ai lor.”, se arată în declarația oficială.

CONȚINUT VIDEO ELLE

De asemenea, directorul școlii Lambrook, Jonathan Perry, a declarat că este extrem de fericit că cei trei copii ai Ducilor de Cambridge vor frecventa de acum încolo școala din Berkshire.

„Suntem încântați că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis ni se vor alătura în septembrie și așteptăm cu nerăbdare să întâmpinăm familia, precum și pe toți noii noștri elevi, în comunitatea noastră școlară.”

Conform publicației US Sun, familia Prințului William se va muta la Adelaide Cottage, o proprietate care în ultimii 60 de ani a fost locuită de diverși prieteni apropiați ai familiei regale.

„Anmer Hall era o opțiune bună atunci când William era pilot de elicopter în estul Angliei. Și era utilă pentru Crăciunurile de la Sandringham, dar acum nu mai este o opțiune. E prea departe pentru a pleca doar în weekend. Windsor în schimb e e un compromis perfect.”, a declarat în urmă cu câteva luni o sursă pentru Daily Mail.

Mutându-se la Windsor, Ducii de Cambridge vor fi mai aproape nu numai de Regina Elisabeta a II-a, ci și de familia lui Kate. Părinții acesteia, Michael și Carole Middleton, locuiesc în Bucklebury, un sat situat la doar 65 de kilometri de Windsor. În plus, cum disensiunile dintre Prințul Harry și Regina Elisabeta a II-a continuă, mutarea celor doi este un ajutor moral important pentru suverană.

Citește și:
Prințul Harry, surprins din nou în Africa

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video