Porecla adorabilă pe care Prințul George i-a dat-o tatălui său, Prințul William

Pentru cei mai mulți britanici, Prințul William este cunoscut ca Majestatea Sa. Însă, pentru Prințul George, el este doar „Pops”.

Porecla adorabilă pe care Prințul George i-a dat-o tatălui său, Prințul William

În 2018, Prințul William și Kate Middleton au făcut o vizită oficială în Leicester, pentru a aduce un omagiu lui Vichai Srivaddhanaprabha, patronul clubului de fotbal Leicester City care a decedat într-un accident de elicopter în apropierea stadionului său. Întrebată de un fan ce mai fac cei 3 copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, Ducesa de Cambridge a răspuns politicos: „Fac foarte bine, mulțumesc pentru întrebare.”

Kate Middleton a dezvăluit atunci și porecla adorabilă pe care Prințul William a primit-o de la Prințul George.

„Kate a mărturisit că William juca fotbal cu copiii lui aseară și unul dintre ei, cred că era George, l-a întrebat ‘Mâine o să mai jucăm fotbal, Pops’?”, a declarat un oficial al clubului.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un documentar din 2016, Kate Middleton a vorbit despre relația specială care există între Prințul George, Prințesa Charlotte și Regina Elisabeta a II-a, dezvăluind că George are o poreclă inclusiv pentru Regină: „George îi spune Gan-Gan. Întotdeauna ea le face mici cadouri pe care ei le găsesc ascunse în camerele unde stăm și acesta este modul ei de a-și demonstra dragostea pe care o poartă familiei.”

De asemenea, se pare că și Prințul William are o poreclă adorabilă pentru pentru fiica sa, Prințesa Charlotte. În 2019, în timp ce vizitau grădina „Back to Nature” din Chelsea, acesta a strigat-o pe cea mică „Mignonette.” „Mignonette” provine de la „mignon”, care, în limba franceză, înseamnă simpatică.

Prințul George a avut un început excelent de vară, făcându-și debutul la Wimbledon, unde a urmărit finala masculină alături de părinții săi. Fiul Ducilor de Cambridge s-a așezat în primul rând în loja regală de la Centre Court, arătând elegant într-un costum și o cravată, și chiar a apucat să țină în mână râvnitul trofeu atunci când familia l-a întâlnit pe câștigătorul Novak Djokovic.

Citește și:
Meghan Markle, acuzată că îi copiază, încă o dată, stilul lui Kate Middleton. Cum arată ținuta care a stârnit controverse

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video