Meghan Markle apare în teaser-ul ultimului sezon al serialului „Suits”

Trailer-ul ultimului sezon „Suits" este aici, iar recapitularea momentelor importante din serial o arată pe Meghan Markle alături de Patrick J. Adams.

Meghan Markle apare în teaser-ul ultimului sezon al serialului „Suits”

Trailer-ul ultimului sezon al serialului Suits a apărut ieri și îi arată îndrăgostiți pe Rachel Zane, interpretată de Meghan Markle, și Mike Ross, interpretat de Patrick J. Adams. Relația lor intensă a fost urmărită intens de fanii dramei juridice realizată de USA Network, iar trailer-ul face o mică recapitulare a momentelor importante din sezoanele trecute, precum cererea romantică în căsătorie pusă la cale de Mike pentru Rachel. Secvențele apărute îi are ca protagoniști și pe Harvey Specter (Gabriel Macht) și Donna Paulsen (Sarah Rafferty) într-un cadru sentimental, personaje pe care fanii și-au dorit să-i vadă împreună timp de opt sezoane.

Meghan a părăsit show-ul anul trecut, după ce s-a îndrăgostit de Prințul Harry, iar cei doi au început să formeze un cuplu. Aceștia s-au căsătorit anul trecut în luna mai, și au împreună un fiu, pe nume Archie Harrison. Patrick J. Adams a încheiat filmările la sfârșitul celui de-al șaptelea sezon, însă ET a confirmat la începutul acestei luni că va apărea în câteva secvențe din ultimul sezon.

Deși motivul încheierii show-ului nu a fost dezvăluit, zvonurile spun că echipei Suits i-a fost greu să continue acțiunea fără cei doi actori principali. Se pare că sezonul opt a numărat 1.2 milioane de vizualizări, cunoscând o scădere de 100.000, față de sezonul șapte.

Suits a jucat un rol principal în ADN-ul rețelei noastre pentru aproximativ un deceniu. Atât eu, cât și echipa USA Network îi mulțumim lui Aaron Korsh, partenerilor noștri de la UCP și întregii familii Suits pentru creativitatea lor fantastică, devotamentul și spijinul pe tot parcursul acestei curse incredibile', a spus Chris McCumber, președintele USA Network și SYFY.

Citește și:
Mila Kunis și Ashton Kutcher au avut cel mai bun răspuns pentru tabloidul care a anunțat că cei doi s-au despărțit

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people