Meghan Markle a investit într-o companie. Ce afacere a câștigat încrederea ducesei?

Meghan Markle a investit într-o companie, parte din planul său de a susține mai multe afaceri care să promoveze egalitatea de gen, una dintre cauzele care o preocupă.

Meghan Markle a investit într-o companie. Ce afacere a câștigat încrederea ducesei?

Meghan Markle a investit într-o companie, ca parte din planul său de a susține mai multe startup-uri. Inițiativa face parte din dorința ducesei de a se concentra pe egalitatea de gen. Prima astfel de afacere din portofoliul lui Markle este Clevr Blends, un startup care face cafea cu lapte de ovăz, condus de fondatoarea Hannah Mendoza. Fosta ducesă a dat publicității o declarație în care sublinia că își dorește să susțină companiile femeilor, dat fiind că acestea au beneficiat doar de 2,7% din capitalul investit în afaceri în 2019.

Este prima dată când se vorbește despre faptul că Meghan Markle a investit într-o companie, iar aceasta a declarat pentru publicația Fortune: „Această investiție este un semn de susținere pentru o femeie antreprenoare pasionată, care pune pe primul loc dezvoltarea comunității, alături de dezvoltarea afacerii sale. Sunt mândră să investesc în angajamentul lui Hannah de a furniza ingrediente obținute în mod etic și de a crea un produs pe care eu îl iubesc și care are o abordare holistică asupra conceptului de wellness. Cred în ea și cred în compania ei.”

Preocuparea ducesei pentru wellness era binecunoscută încă dinainte ca aceasta să se alăture familiei regale, știut fiind faptul că deținea un blog de lifestyle acum închis, numit The Tig. Meghan Markle a investit în Clevr Blends după ce a încercat produsul brand-ului californian pentru care lucrează doar șase persoane.

„Antreprenorii au nevoie de fonduri și au nevoie de consilieri cărora să le pese cu adevărat de ceea ce încearcă să contruiască. Sunt recunoscătoare să spun că am parte de ambele prin intermediul ducesei de Sussex”, a declarat proprietara companiei, Hannah Mendoza, după ce s-a aflat că Meghan Markle a investit în afacerea sa.

Atât ducele, cât și ducesa de Sussex s-au angajat, la ieșirea lor din familia regală, să devină independenți din punct de vedere financiar, astfel încât să nu fie susținuți de banii cetățenilor britanici. Faptul că Meghan Markle a investit într-o afacere face parte din acest plan, alături de contractul prin care cei doi se angajează să producă o serie de proiecte pentru Netflix.

Citește și:
Cum arată fiica lui David Hasselhoff, starul din „Baywatch'. Este model plus-size pentru lenjerie intimă

Foto: arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people