Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal angajând o doula pentru nașterea copilului

Meghan Markle va angaja o femeie care oferă sprijin emoțional și fizic la naștere, numită doula, pentru a se pregăti de întâmpinarea primului său copil cu Prințul Harry.

Meghan Markle încalcă din nou protocolul regal angajând o doula pentru nașterea copilului

Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, își impune cerințele în legătură cu viitorul ei copil, chiar dacă acest lucru încalcă protocolul regal, potrivit US Weekly. Din moment ce niciun membru al familiei regale nu a angajat o doula până acum, se pare că decizia este destul de importantă, demonstrând că Ducesa face tot ce e mai bine pentru copilul ei, chiar dacă asta înseamnă să încalce tradiția.

Lauren Mishcon, o femeie în vârstă de 40 de ani și mamă a trei copii, a fost identificată drept cea care va ocupa această poziție, potrivit The Sun.

Cuvântul „doula” provine din limba greacă și este persoana care o ajută pe mamă să se descurce cu stresul și grijile din timpul nașterii. Aceasta o încurajează pe femeia care naște, spunându-i să se relaxeze și să respire corect. Practica s-a dovedit a fi eficientă, reducând travaliul chiar și cu două ore.

Se pare că Lauren Mishcon îl ajută și pe Prințul Harry cu evenimentul special care se apropie, dându-i sfaturi despre cum să o ajute pe Ducesă în timpul nașterii. Cei de la The Sun au contactat-o pe Lauren pentru confirmarea zvonurilor. „Nu am libertatea de a vorbi despre cine ar putea sau nu ar putea fi clientul meu. Nu pot vorbi despre acest lucru.”

Deși nu a fost anunțată o dată exactă, Meghan Markle va naște în această primăvară, în luna aprilie. Nașterea va avea loc la Lindo Wing din cadrul St. Mary’s Hospital din Londra, același loc în care i-a născut și Kate Middleton pe cei trei copii pe care îi are alături de prințul William.

Citește și:
Prințul William a avut o altă „relație pasională' înainte de a o întâlni pe Kate Middleton

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people