Meadow, fiica actorului Paul Walker, a împlinit 20 de ani și este o adolescentă superbă

Meadow Walker, fiica regretatului actor Paul Walker, avea 15 ani atunci când a avut loc tragicul accident în care tatăl ei și-a pierdut viața.

Meadow, fiica actorului Paul Walker, a împlinit 20 de ani și este o adolescentă superbă

Cu siguranță, Paul Walker ar fi mândru acum să vadă cât de frumoasă este fiica lui, dar și de faptul că aceasta îi continuă munca și se implică activ în cauze umanitare.

Meadow Walker a împlinit 20 de ani pe 4 noiembrie și a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe Instagram o imagine. Fotografia postată pe Instastories o arată pe Meadow ținând în mâini o felie de tort pe care se află lumânările cu cifrele 2 și 0.

Meadow a pus bazele unei fundații care poartă numele tatălui ei. „Gândindu-mă la tatăl meu, am început să mă gândesc și la pasiunile lui”, declară Meadow. „Pasiunea lui pentru ocean, pentru salvarea animalelor, pasiunea lui pentru a-i ajuta pe oameni. Am vrut să pun bazele acestei fundații pentru că vreau să împart o bucată din el cu toată lumea”. Fundația Paul Walker oferă alocații și burse pentru studenții și cercetătorii care studiază știința marină și care lucrează în acest domeniu.

https://www.instagram.com/p/BZCF29zFM0E/?utm_source=ig_embed

Meadow este atrasă însa și de lumea modei, ea fiind protagonista mai multor ședinte foto realizate de JuanKr Zorrilla, un tânăr și apreciat fotograf din New York. Poți vedea câteva dintre aceste fotografii mai jos.

https://www.instagram.com/p/BSUo3tKFg4H/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BTOn-eJFMc6/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BTnXRYFlwrk/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BTMJ5UtFWsm/?utm_source=ig_embed

Citește și:
Documentarul despre regretatul actor Paul Walker te va emoționa până la lacrimi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people