Matei Stratan, dezvăluiri despre cariera sa. Cu ce se ocupă tatăl fetiței Mădălinei Ghenea: „Nu-mi însușesc banii familiei”

Matei Stratan a vorbit deschis despre afacerile sale și cât de mult muncește pentru cariera.

Matei Stratan, dezvăluiri despre cariera sa. Cu ce se ocupă tatăl fetiței Mădălinei Ghenea: „Nu-mi însușesc banii familiei”

Matei Stratan a vorbit deschis despre cariera sa și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi. Fostul partener al Mădălinei Ghenea a urmărit de-a lungul timpului să stea departe de ochii lumii, fiind o persoană discretă. Cu toate acestea, afaceristul nu se ascunde cu nimic și se declară o persoană asumată atunci când vine vorba despre meseria sa.

Matei Stratan a oferit detalii despre meseria sa

În prezent, Matei Stratan se ocupă cu realizarea de fundalul sonor pentru mai multe producții cinematografice. De asemenea, acesta lucrează și la un documentar despre o relație atipică dintre două persoane. Deși provine dintr-o familie cu o situație financiară mai mult decât bună, iar averea tatălui său, Dan Stratan, este estimată la 250 de milioane de euro, Matei a declarat că nu își însușește banii familiei sale.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Gopo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.red. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie”, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică. Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos.”, a spus Matei Stratan pentru Playtech.

Matei Stratan are propria firmă și un salariu aferent. De asemenea, acesta a declarat că muncește enorm de mult, iar programul său este zilnic unul încărcat. Cu toate că se folosește și de bunurile familiei sale, afaceristul a spus că nu deține proprietățile părinților și nu este „acel milionar despre care se spune”.

„Muncesc non-stop, de trei ani și-n fiecare weekend. Am zile când trebuie să merg și cu clienții. Nu-mi însușesc banii familiei ca și când ar fi ai mei. Am un salariu și o firmă la care lucrez. Nu beneficiez de ei. Îi muncesc pe ai mei. Dacă părinții mei sunt drăguți și-mi dau voie să merg în vreo casă, sau pe barcă, e altceva, e decizia lor. Dar asta nu înseamnă că sunt ale mele. Nu sunt acel milionar despre care se spune”, a declarat Matei Stratan.

Citește și:
Este oficial! PRO TV începe producția show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people