Matei Stratan face primele declarații despre presupusa relație cu Andreea Raicu

Matei Stratan face declarații despre o presupusă relație cu Andreea Raicu, după ce cei doi au fost văzuți petrecând timp împreună în mai multe rânduri.

Matei Stratan face primele declarații despre presupusa relație cu Andreea Raicu

Omul de afaceri Matei Stratan a fost văzut în mai multe rânduri în compania Andreei Raicu, lucru care a dat naștere la speculații în presa tabloidă în privința unei presupuse relații sentimentale între aceștia. Deși este cunoscut faptul că Andreea Raicu vorbește rareori despre viața sa privată, cum aceasta nici nu a confirmat, nici nu a infirmat speculațiile, tăcerea acesteia a generat și mai multe titluri.

În cele din urmă, Matei Stratan a fost cel care a oferit lămuriri curioșilor. Acesta a dat declarații pentru publicația Playtech și a spus explicit că are doar o relație de prietenie cu Raicu, motiv pentru care ies uneori împreună, făcând parte din același grup de amici.

„Am văzut că se vorbește foarte mult de faptul că eu și Andreea formăm un cuplu, nu este nimic adevărat. Cu Andreea suntem amici, atât, nimic mai mult. Nu suntem în sensul ăla la care se gândesc mulți. Noi suntem într-un grup de prieteni și așa mai și ieșim, ne întâlnim”, a declarat omul de afaceri.

În trecut, Matei Stratan a fost implicat într-o relație de durată cu actrița Mădălina Ghenea, cu care are și un copil, pe Charlotte. Relația între cei doi nu a funcționat, până la urmă, Ghenea povestind la un moment dat că împrejurările nefavorabile (mai exact, faptul că ea locuiește și muncește în Italia) au condus la destrămarea legăturii lor. „Ne-am gândit la căsătorie, însă nu este ușor să gestionezi o relație la distanță. Pe de altă parte, când l-am cunoscut pe Matei, care are o companie în România, el știa că munca mea și viața mea sunt în Italia. Însă eu mi-am dorit ca Charlotte să se nască în țara mea, pentru ca bunicii, străbunicii și unchii să o poată vedea”.

Citește și:
Imagini rare cu fiica Antoniei. Cum arată astăzi Maya

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people