Mărturisirea făcută de Andreea Antonescu, la o lună de când a născut o fetiță: „Toate trecem și prin perioade mai grele”

Andreea Antonescu a devenit recent mamă pentru a doua oară.

Mărturisirea făcută de Andreea Antonescu, la o lună de când a născut o fetiță: "Toate trecem și prin perioade mai grele"

Luni, 19 decembrie 2022, Andreea Antonescu și partenerul ei de viață, jurnalistul Victor Vrînceanu, au devenit părinți. Cântăreața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și se bucură din plin de fiecare clipă pe care o petrece cu copilul ei.

Recent, Andreea Antonescu le-a împărtășit urmăritorilor de pe rețelele de socializare câteva detalii despre momentele prin care trece după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

„Toate trecem și prin perioade mai grele după naștere din cauza hormonilor care ne fac să vedem lucrurile în diverse moduri. Grija față de bebe, schimbările radicale din viețile noastre, chiar dacă poate mai avem experiența unui alt copilaș sunt cele care își pun amprenta asupra noastra și ne transformă. Important e să nu ne pierdem de noi, să rămânem raționale pe cât posibil”, a spus cântăreața.

Vedeta a venit și cu câteva sfaturi pentru fanele ei care au născut recent și care trec prin momente dificile.

„E doar vorba de timp, pentru că la un moment dat ne vom ridica și ne vom reveni total. Până atunci trebuie să ne focusăm pe bebeluși, să avem deci grijă de sufletul nostru și de psihic, să ne creăm o stare de bine ajutate de cei dispuși să ne-o ofere și să ne înțeleagă. Restul, cum spuneam, sunt detalii”, este mesajul transmis de Andreea Antonescu pe internet.

După ce a născut, Andreea Antonescu a făcut și o serie de declarații sumare despre acest moment important din viața ei. Artista a fost copleșită de emoții, dar și de numărul mare de comentarii și felicitări din partea fanilor și a prietenilor.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea.
Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită”, a declarat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu mai are o fată, pe nume Sienna, din căsătoria cu Traian Spak, de care a divorțat recent. În prezent, artista formează un cuplu cu jurnalistul Victor Vrînceanu. Cântăreața a dezvăluit că nu au în plan să se căsătorească, ci vor să ia lucrurile pas cu pas. Astfel, artista a precizat că așteaptă să organizeze botezul bebelușului. Cu toate acestea, vedeta nu spune „Nu” unei eventuale căsnicii cu partenerul ei.

„Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața (nr. dacă face sau nu nuntă)”, a povestit Andreea Antonescu la o emisiune TV, potrivit WOWbiz.ro.

Citește și:
Mădălina Ghenea, noi dezvăluiri despre jaful de pe aeroportul din Roma: „Am slăbit 5 kilograme după 3 săptămâni de lacrimi'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people