Mădălina Ghenea, noi dezvăluiri despre jaful de pe aeroportul din Roma: „Am slăbit 5 kilograme după 3 săptămâni de lacrimi”

Mădălina Ghenea a oferit noi detalii despre jaful din Roma, la câteva săptămâni după incident.

Mădălina Ghenea, noi dezvăluiri despre jaful de pe aeroportul din Roma: „Am slăbit 5 kilograme după 3 săptămâni de lacrimi”

Mădălina Ghenea a trecut printr-o experiență traumatizantă în urmă cu câteva săptămâni, după ce a fost jefuită pe aeroportul din Roma. Vedeta este și acum foarte afectată de cele întâmplate și a oferit mai multe detalii despre starea sa de spirit.

După o perioadă în care nu prea a fost activă pe rețelele de socializare, Mădălina Ghenea a răspuns mai multor curiozități ale fanilor într-o sesiune de Întrebări și Răspunsuri pe Instagram. Vizibil obosită, vedeta a dezvăluit că incidentul din Roma i-a afectat foarte mult somnul, dar și programul ei de zi cu zi. Ba mai mult, aceasta a declarat că în primele trei săptămâni a plâns foarte mult și a slăbit 5 kilograme, nereușind să mănânce normal.

„Am slăbit 5 kg după 3 săptămâni de lacrimi, dar astă seară am mâncat desert”, a spus actrița.

De asemenea, Mădălina Ghenea a declarat că s-a confruntat cu atacuri de panică din cauza incidentului, iar ultima perioadă a fost foarte dificilă pentru ea. Cu toate acestea, actrița este încrezătoare că viața ei va reveni la normal și speră ca autoritățile să își facă treaba.

„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit (…) Nu e vorba numai despre bijuterii, e mult mai mult de atât. Sper ca poliția să își facă treaba”, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Actrița a povestit cum s-a întâmplat totul, fiind și acum devastată de cele întâmplate:

„Valiza mea de mână a fost furată din portbagaj. După ce s-au încărcat bagajele, m-am urcat în mașină, am văzut hoțul fugind, am fugit după el, l-am descris poliției, mi-am riscat și viața până la urmă încercând să fug după el”.

Citește și:
Alexandra Ungureanu, declarații inedite despre căsătorie și dorința de a deveni mamă: „O viață în doi cât mai repede'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people