Madonna și Lady Gaga, în mijlocul unui nou conflict

Comentariile dintre Madonna și Lady Gaga au început în urmă cu șase ani, fanii urmărind cu atenție tensiunea dintre cele două artiste.

Madonna și Lady Gaga, în mijlocul unui nou conflict

Conflictul dintre Madonna și Lady Gaga continuă, de această dată, după ce un video cu Lady Gaga a devenit viral pe internet. În timpul turneului de promovare al filmului „A Star is Born”, artista spune „Pot fi 100 de oameni într-o cameră, iar 99 dintre ei să nu creadă în tine, dar ai nevoie doar de unul ca să-ți schimbe întreaga viață”.

Câteva persoane au observat că citatul pare destul de cunoscut. La începutul acestei săptămâni, Madonna a postat un Insta Story care o arată dând un interviu în anii `80 și spunând: „Dacă sunt 100 de persoane într-o cameră, iar 99 dintre ele spun că le-a plăcut, îmi amintesc doar de acea persoană căreia nu i-a plăcut”.

Diva pop a postat și o fotografie care a stârnit comentarii contradictorii între fanii săi și „micii monștri” ai lui Lady Gaga. „Pentru toți fanii lui Gaga în vârstă de 11 ani, căutați pe Google „Single White Female”, apoi veți înțelege de ce Madonna este supărată”, a scris un fan, în timp ce altul a răspuns „Ești puțin cam bătrână pentru astfel de jocuri”.

https://www.instagram.com/p/Bq7zvarBxoR/

Tensiunea dintre cele două dive a pornit în urmă cu mulți ani. În 2012, Madonna a declarat public, despre Lady Gaga: „Cred sincer că mă menționează foarte mult în munca ei”. În 2016, Gaga a spus într-un interviu: „Madonna și cu mine suntem foarte diferite… eu cânt la multe instrumente. Îmi scriu singură melodiile. Petrec multe ore pe zi în studio. Sunt producătoare, scriitoare. Ceea ce fac eu este diferit”.

Citește și:
Jennifer Aniston face dezvăluiri despre conflictul vechi de 20 de ani cu mama ei

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people