Lora renunță la emisiunea Vorbește Lumea? „A fost greu…”

Apar schimbări în emisiunea "Vorbește Lumea" de la PRO TV?

Lora renunță la emisiunea Vorbește Lumea? "A fost greu..."

La începutul lunii ianuarie, Adela Popescu a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară și că se va retrage din emisiunea pe care o prezenta alături de Cove, având în vedere situația pandemiei, iar locul ei a fost preluat de către cântăreața Lora.

Lora s-a alăturat echipei pentru prima dată în postura de prezentatoare a unui matinal la finalul lui 2018 (când Adela Popescu era însărcinată cu al doilea copil), iar revenirea ei în echipa emisiunii de la Pro TV a fost întâmpinată cu mult entuziasm de către fanii show-ului.

Recent, Lora, în vârtă de 38 de ani, a fost întrebată de unul dintre fanii care o urmăresc pe Instagram dacă va mai continua să găzduiască emisiunea Vorbește Lumea, difuzată de Pro TV, alături de prezentatorul Gabriel Coveșeanu.

Răspunsul ei la această întrebare i-a nedumerit pe fani și i-a întristat în același timp. La întrebarea: „O să te mai vedem la ‘Vorbește Lumea’ și în sezonul următor?”, Lora a răspuns astfel: „Guys (Oameni buni – n.red.), am acceptat cu plăcere să prezint din nou ‘Vorbește Lumea’, pentru că am avut timp. Prima dată a fost greu, și cu concerte, muzică, emisiune, acum am și brand, un brand nou de lansat, filme, multe, nu știu, nu știu”.

Lora a mai dezvăluit că în curând va începe filmările pentru o nouă peliculă în care a obținut un rol și și-a anunțat fanii că pot vedea comedia „Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună” pe 30 iunie și 1 iulie în Grădina de vară din Herăstrău.

Prezentatoarea emisiunii Vorbește Lumea de pe PRO TV a povestit că a fost cerută în căsătorie de două ori de către Ionuț Ghenu și că ambele cereri, care au fost speciale, au reușit să o impresioneze. „A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos! Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă”, a mărturisit Lora pentru revista Viva.

Emisiunea Vorbește Lumea s-a lansat în anul 2015 și i-a avut inițial prezentatori pe Cove și pe cântăreața Sore (31 de ani). Însărcinată fiind cu fiica ei, Sore s-a retras și a fost înlocuită cu Adela Popescu.

Citește și:
Virgil Ianțu vorbește despre viața de familie și relația cu fiica sa, Jasmina

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people