Lily James ar fi flirtat cu Armie Hammer, partenerul ei din filmul Rebecca, pe vremea când acesta era însurat

Mai multe surse de la Hollywood vorbesc despre o posibilă aventură între Lily James, în vârstă de 31 de ani, și Armie Hammer, partenerul ei din filmul Rebecca.

Lily James ar fi flirtat cu Armie Hammer, partenerul ei din filmul Rebecca, pe vremea când acesta era însurat

Căsătoria lui Armie Hammer cu Elizabeth Chambers a început să se destrame după ce aceasta a descoperit în telefonul actorului mai multe mesaje pasionale trimise de o femeie, mesaje care erau semnate cu numele Adeline, precizează surse citate de The Daily Mail.

Aceleași surse au mai declarat că Elizabeth Chambers, în vârstă de 38 de ani, a descoperit acele mesaje în aprilie 2019 și a fost „devastată” de faptul că actorul ar avea o aventură.

La acel moment, Armie Hammer, în vârstă de 34 de ani, filma pentru pelicula Rebecca, pe care o poți urmări pe Netflix, alături de Lily James. Mai multe surse apropiate actriței au precizat că pe toată durata filmărilor, atât pe scenariul filmului cât și în toate locațiile de pe platou, Lily James folosea numele Adeline.

Sursele au mai precizat că Lily James a fost văzută în numeroase ori flirtând cu Armie Hammer, chiar dacă la acel moment actorul era căsătorit și avea și doi copii. „Nu era subtilă deloc. Și lui îi plăcea, nu există nicio urmă de îndoială în ceea ce privește lucrul ăsta. Îl atingea constant, îl privea insistent și galeș”, a precizat aceeași sursă.

Deși Elizabeth Chambers, soția lui Armie Hammer, a încercat să treacă peste acel moment și să își salveze căsnicia, cei doi au anunțat pe 10 iulie 2020 că se divorțează. Anunțul lor a venit după ce în luna mai au aniversat 10 ani de căsătorie. Cei doi s-au căsătorit în mai 2010 și au împreună doi copii, Harper Grace, în vârstă de 5 ani și Ford Douglas Armand, de 3 ani. La scurtă vreme după anunțarea divorțului, Armie Hammer a fost surprins alături de Rumer Willis, fiica cea mare a lui Demi Moore și Bruce Willis, însă ei nu sunt împreună.

În ceea ce o privește pe Lily James, aceasta se află de câteva săptămâni în atenția lumii întregi după ce a fost surprinsă recent în ipostaze tandre alături de actorul Dominic West, în vârstă de 51 de ani, care este căsătorit și are 4 copii.

Citește și:
Primul interviu acordat de Lily James de la apariția imaginilor cu ea și Dominic West în ipostaze tandre

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people