Leighton Meester a născut! Actrița și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară

Leighton Meester a născut un băiețel. Actrița și partenerul ei, Adam Brody, au devenit în secret părinți pentru a doua oară.

Leighton Meester a născut! Actrița și Adam Brody au devenit părinți pentru a doua oară

Leighton Meester a născut un băiețel. Actrița din Gossip Girl și partenerul ei, Adam Brody, au devenit părinți pentru a doua oară. Cel care a confirmat că Leighton Meester a născut un băiețel a fost partenerul actriței. În cadrul live-ului The Fun Time Boys Game Night Spectacular de pe platforma de streaming Twitch, unul dintre participanți a spus că Adam a devenit tată pentru a doua oară, iar în cele din urmă acesta a spus că este adevărat. „Am un băiețel și este de vis. Este un băiețel de vis.”

Leighton Meester și Adam Brody formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood. În luna aprilie s-a aflat că vor deveni părinți pentru a doua oară după ce au fost surprinși de paparazzi plimbându-se în Los Angeles, iar cu această ocazie s-a putut observa că Leighton este însărcinată. 

Leighton Meester și Adam Brody sunt într-o relație din 2013. Un an mai târziu, în februarie 2014, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii secrete care a avut loc în California. Ei se cunosc din 2011, de când au jucat împreună în comedia The Oranges. Leighton Meester și Adam Brody mai au împreună o fiică, Arlo Day Brody, în vârstă de 5 ani.

Leighton Meester și Adam Brody își păstrează viața de cuplu departe de ochii presei. Cei doi sunt rezervați în ceea ce privește declarațiile despre familia lor. „Nu vorbesc foarte des despre fiica noastră, Arlo. Sunt foarte mândră de acea parte din viața mea. Dar sunt mândră și de munca pe care o fac. Cred că percepția multora constă în faptul că ori ești eroină, ori model, ori mamă și că nu există un echilibru între astea”, a declarat Leighton Meester într-un interviu pentru Refinery29 în 2017.

Citește și:
Kaia Gerber și Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people