Vedetele de la Hollywood care detestă faptul că sunt celebre în lumea întreagă

Viața la Hollywood poate părea de vis, însă unele celebrități nu și-au dorit niciodată să se afle în lumina reflectoarelor.

Dacă unele celebrități visau încă din copilărie că vor deveni faimoase, ei bine, altele au ajuns chiar să considere celebritatea o problemă. 

Am putea crede cu ușurință că viața la Hollywood este perfectă și oricine ar da orice ca să fie celebru, însă, această viață vine și cu o serie de dificultăți, precum presiunea socială de a fi mereu pe placul publicului sau teama de a vorbi despre viața personală. Așa că, unele vedete au afirmat de-a lungul timpului faptul că nu și-au dorit să aibă parte de atenție și faimă.

1. Kristen Stewart

Seria Twilight din anul 2008 a făcut-o celebră pe Kristen Stewart. Încă de atunci, actrița nu a fost interesată de atenția presei pentru ea, ba mai mult decât atât, considera celebritatea o presiune greu de gestionat. „Ceea ce nu vedeți sunt camerele acestea din fața mea și întrebările indiscrete care îmi sunt puse sau oamenii care fac orice pentru a primi o reacție din partea mea. De multe ori nu mă pot descurca cu toate astea. Nu m-am așteptat niciodată că așa va fi viața mea”, a declarat Kristen Stewart.

2. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a avut parte de mai multe experiențe de când este celebră, unele chiar și dramatice. Un exemplu ar fi incidentul din anul 2014, când un hacker a spart contul de iCloud al mai multor vedete și a publicat fotografii nud cu ele, iar Jennifer Lawrence s-a numărat printre aceste vedete. „Nu mă simt în regulă să fiu faimoasă. Sunt o fată simplă și un om, nu fac parte din această lume de atât de mult timp ca să simt că este normal”, spunea Jennifer Lawrence în anul 2013 într-un interviu pentru Vogue.

3. Brad Pitt

Brad Pitt pare să se simtă extrem de bine în atenția publicului, însă, adevărul este altul. El a mărturisit într-un interviu care sunt dificultățile care vin odată cu această celebritate. „Este ceva ce nu ne-am dorit. Trebuie să te duci să îți vinzi produsele. Cumva, nu îți poți susține filmele dacă nu te duci într-un show și vorbești și despre viața ta personală”, a declarat Brad Pitt pentru Newsweek.

4. Lady Gaga

Și Lady Gaga se numără printre celebritățile care au avut parte atât momente plăcute, cât și mai dificile de când este celebră. Artista chiar a avut o declarație surprinzătoare în care a spus că nu își dorește să fie celebră. „Am dreptul să aleg dacă vreau să fiu o celebritate sau nu, iar eu nu vreau să fiu una.”

5. Lindsay Lohan

Lindsay Lohan a ajuns în atenția publicului atât prin performanțele sale în cariera de actriță, cât și prin comportamentul său și problemele pe care le-a avut cu alcoolul și drogurile, ajungând chiar să se interneze și în clinici de dezintoxicare. Actrița i-ar fi spus tatălui ei că: „Urăsc Hollywood și nu vreau să lucrez acolo. Nu voi mai sta în preajma oamenilor care nu sunt buni pentru mine.”

6. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe, celebrul actor din Harry Potter, a avut parte de-a lungul timpului de mai multe incidente, fiind chiar și urmărit de oameni. El nu a declarat că urăște Hollywood-ul, însă în anul 2007 a purtat aceeași ținută atunci când ieșea afară timp de 5 luni, crezând astfel că paparazzi nu s-ar mai fi deranjat să îl fotografieze. 

7. Katy Perry

Artista Katy Perry a vorbit încă din anul 2012 despre presiunea de a fi celebră. „Am obosit să fiu celebră, dar asta nu înseamnă că nu mai vreau să creez. Faima este un efect secundar a ceea ce fac. Dar am încetat de ceva vreme să mă mai preocup de părerile celorlalți.”

8. Joaquin Pheonix

Joaquin Pheonix a primit nenumărate nominalizări la Oscar și a și câștigat. Odată cu rolul său din Joker, notorietatea sa a crescut. Însă, chiar și așa, acest lucru pare să nu îl mulțumească atât de mult. El a declarat pentru Interview faptul că nu își dorește să fie celebru.

9. Johnny Depp

Cu siguranță te vom surprinde când îți vom spune că nici Johnny Depp nu și-a dorit să fie celebru. În cadrul emisiunii Today din 2014, el a spus: „Dacă vreau să îmi duc copiii la mall, la Disneyland să ne plimbăm pe străzi, nici nu se pune problema. Chestia asta nu mai există… Și realizezi asta pentru că în ultimii 10 sau 15 ani ai intrat în restaurante printr-o ușă din spate. Se aseamănă cu viața unui fugar.”

10. Megan Fox

Megan Fox a vorbit în cadrul unui interviu pentru Esquire despre viața de la Hollywood și celebritate. „Nu cred că oamenii înțeleg. Toți cred că ar trebui să tăcem din gură și să nu ne mai plângem pentru că trăim într-o casă imensă și conducem un Bentley și că viața noastră este minunată. Ceea ce oamenii nu realizează că faima, indiferent de cele mai grele experiențe din liceu, când erai hărțuit de copiii, chiar asta este, doar că la scară globală, fiind constant agresat de milioane de oameni.”

11. Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow era în anul 2004 una dintre cele mai cunoscute actrițe, însă, ea a luat o pauză de la carieră după ce născut-o pe fiica sa, Apple. Ea a declarat la vremea respectivă într-un interviu pentru New York Magazine faptul că urăște actoria și tot ceea ce vine odată cu asta. 

12. Ben Affleck

Și Ben Affleck a criticat celebritatea de care are parte, făcând o asociere între aceasta și politică. „Dacă aveați impresia că Hollywood-ul este deprimant și corupt, și politica este așa, dar și că a alimentat cu foarte mulți bani Hollywood-ul, acest lucru este posibil.”

Citește și:
Celebritățile care au vorbit deschis despre lupta lor cu problemele de sănătate mintală

Foto: Profimedia, Instagram, Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video