Megan Fox le răspunde fanilor scandalizați de faptul că actrița a fost prezentată în ipostaze sexy atunci când era minoră

Actrița Megan Fox a făcut o serie de precizări în care îl apără pe Michael Bay de acuzațiile că ar fi prezentat-o într-o manieră excesiv de sexualizată.

Megan Fox le răspunde fanilor scandalizați de faptul că actrița a fost prezentată în ipostaze sexy atunci când era minoră

Un nou scandal a luat naștere în social media după ce a reieșit la iveală un interviu cu Megan Fox din 2011, în care actrița povestește cum a fost pusă de Michael Bay să joace în ipostaze sexy atunci când avea doar 15 ani. Regizorul a pus-o atunci să poarte o pereche de bikini și să danseze sub o cascadă pentru o secvență de test din Bad Boys 2. De asemenea, un reportaj din 2009 arăta ca Bay a pus-o pe Megan Fox să îi spele mașina, ca parte din proba pentru Transformers. Aceasta le-a răspuns fanilor ultragiați într-o postare pe Instagram, în care îl apără însă pe Michael Bay.

„Deși apreciez foarte mult sprijinul vostru, simt nevoia să precizez câteva lucruri. Nu eram minoră la vremea respectivă și nu am fost pusă să spăl mașina cuiva într-un fel care nu era prevăzut în scenariu. Iar în ceea ce privește experiențele mele directe cu Michael Bay sau Steven Spielberg, pot să spun că nu am fost niciodată agresată într-o manieră sexuală”, a declarat Megan Fox.

Actrița în vârstă de 34 de ani nu a mai jucat în seria Transformers după primele două filme, pentru că l-a criticat pe Michael Bay într-un interviu. Megan Fox a spus atunci că e un coșmar să lucrezi pentru el și că „îi place să se comporte ca Hitler pe platou.” Regizorul a declarat însă că nu el a luat această decizie, ci producătorul executiv Steven Spielberg.

În postarea sa, Megan Fox a mai spus că le mulțumește tuturor celor care au curajul de a vorbi și a-i sprijini pe cei care sunt victimele abuzurilor și a acestei societăți toxice. De asemenea, aceasta a precizat că momentele care au reieșit acum la suprafață nu sunt relevante și nu se compară cu experiențe de-a dreptul groaznice prin care a trecut în cariera sa.

Citește și:
Disputa dintre Prințul Harry și Prințul William va fi făcută publică

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video