Laura Cosoi, imagini adorabile cu fiica sa, Rita

Laura Cosoi a publicat noi imagini adorabile cu fiica ei, Rita, acestea fiind apreciate de mii de fani.

Laura Cosoi, imagini adorabile cu fiica sa, Rita

Laura Cosoi a publicat duminică, 6 octombrie, noi imagini cu fiica sa, Rita.

Vedeta a precizat în descrierea imaginilor că acestea au fost făcute înainte de a merge la biserică, la slujbă. În fotografii Rita poartă o rochie colorată mov, cu o jachetă galben muștar și o beretă într-o culoare similară. Laura și fiica ei s-au asortat, actrița purtând și ea o astfel de beretă, însă neagră.

Într-o postare pe blogul ei, Laura Cosoi vorbește despre cum s-a acomodat Rita la creșă, fiica ei având acum un an și 4 luni. Aceasta a explicat că s-a gândit bine înainte să ia această decizie, însă consideră că este mai bine ca fiica ei să crească alături de alți copii, pericolul bolilor și al virusurilor existând la orice vârstă.

 

View this post on Instagram

 

AmoRita noastra 💕 Am povestit despre acomodarea ei la cresa, pe blog #linkinbio #Rita #sunday #Ritasoutfit #babygirl

A post shared by lauracosoi (@lauracosoi) on

„Nu-mi doresc să fac niciun fel de recomandări, pentru că fiecare mama știe ce e mai bine pentru copilul ei. Dar teama că la creșă sau grădiniță copilul se va umple de viruși și de microbi trebuie depașită. Mai devreme sau mai târziu tot va intra în contact cu ei. Și apoi, perioadele acestea trec, iar imunitatea se dezvoltă!

Când am pus în balanță avantajele ca Rita să fie în colectivitate am ieșit tot pe plus. În primul rând, învață să comunice bine cu alți copii și să se descurce pe cont propriu. Nu sunt lângă ea, ca să-i anticipez nevoile, așa că dacă dorește ceva de la îngrijitoare trebuie să ceară, să se descurce. Sunt convinsă că aceasta o va ajuta să fie mai independentă și mai pregatită pentru viitor. Iar decizia să o dau la creșă mi s-a parut o alegere sănătoasă pentru o evoluție firească a ei.”

Laura Cosoi a devenit mamă pe 11 iunie 2018, aceasta postând de-a lungul acestui an mai multe imagini cu Rita, vorbind totodată pe blog despre diferite teme dedicate acestei perioade din viața sa.

Citește și:
Operațiunea Dulapul cu Laura Cosoi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people